Yeni vali göreve başladı
banner40

banner39

Yeni vali göreve başladı

12 Haziran 2014 Perşembe 10:27

İçişleri Bakanlığı'nın Valiler Kararnamesi kapsamında Gümüşhane Valiliği'ne atanan Yücel Yavuz görevine başladı.

Yeni vali göreve başladı
Vali Yavuz, valilik binası önünde Vali Vekili Mera Uçar, Vali Yardımcısı Nihat Karatepe, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Serhat Önder, Belediye Başkan Vekili Cengiz Atalay, kaymakamlar ve kurum müdürleri tarafından karşılandı.
Makamında bir konuşma yapan Yavuz, vali olarak ilk görev yerinin Gümüşhane olmasından dolayı gururlu ve mutlu olduğunu söyledi.

Oltu Kaymakamlığı görevi yapması nedeniyle Gümüşhane'ye yabancı birisi olmadığını anlatan Yavuz, "Hepimiz el ve gönül birliği ile ilimizdeki güzelliklere güzellik katmak için bütün halkımıza vatandaş odaklı olarak hiçbir ayrım gözetmeden en güzel kamu hizmeti sunma gayretinde olacağız.

Mağduriyete yol açacak, vatandaşlarımızın huzurunu bozacak herhangi bir çalışma içerisinde olmayacağız. Benden önce görev yapan arkadaşlarımızın hizmetleri üzerine daha güzel şeyler katmaya çalışacağız. Bunu yaparken de tek başına değil bir ekip çalışması içerisinde olacağız" diye konuştu.

Şeffaf ve vatandaş odaklı hizmet sunacaklarını vurgulayan Yavuz, halkın hakkını ve hukukunu koruyacak bir gayret sergileyeceklerini kaydetti.

AA
banner5

Yorum Gönder

@name x