"Yaşam Boyu Giresun" fotoğraf sergisi açıldı
banner40

banner39

"Yaşam Boyu Giresun" fotoğraf sergisi açıldı

09 Ekim 2015 Cuma 14:08

Giresun Fotoğraf Sanatı Derneği'nce (GİFOD) "Yaşam Boyu Giresun" konulu fotoğraf sergisi ve sanat galerisi açılışı yapıldı.

"Yaşam Boyu Giresun" fotoğraf sergisi açıldı
Giresun Belediyesi'nin desteğiyle Sokakbaşı mevkisinde açılan GİFOD binasındaki sergide, dernek üyelerine ait 46 eser yer alıyor.
Ayrıca sergide Giresunlu ünlü karikatürist Derya Sayın, oluşturulan sanat köşesiyle anıldı.

Belediye Başkanı Kerim Aksu, serginin açılışında yaptığı konuşmada, şehrin sosyalleşmesi, gelişmesi için sadece fotoğrafçılık alanında değil bir çok alanda ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

 Bölgeye bakıldığında yaşamın en rahat olduğu, en huzurlu olduğu bir kentte yaşadıklarını dile getiren Aksu, şöyle konuştu:

"Huzurumuzu kaçırmamak için herkesin elinden geleni yapması gerekiyor. Bununla ilgili de burada bir çok insan emek veriyor. Sizin emeğiniz için de ben teşekkür ederim, şehrimize bu çabayı harcadığınız için. Bizim burada yaptığımız çok basit şeyler ama bundan sonrada bizlere ne talebiniz olursa karşılamaya çalışacağız. Çünkü siz kendinize değil halka yaptığınız için arkanızda duracağız."

 GİFOD Başkanı Halit Kahveci tarafından Aksu’ya derneğe yapmış oldukları katkılardan dolayı teşekkür plaketi ve çiçek takdim edildi.

"Yaşam Boyu Giresun" konulu sergi 15 gün boyunca ziyarete açık olacak.
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x