Vali Şahin, başarılı sporcuları ödüllendirdi
banner40

banner39

Vali Şahin, başarılı sporcuları ödüllendirdi

17 Mart 2015 Salı 15:40

Vali İbrahim Şahin, çeşitli ulusal ve uluslararası müsabakalarda ülkeyi temsil ederek dereceye giren sporcuları ödüllendirdi.

Vali Şahin, başarılı sporcuları ödüllendirdi
Şahin, valilik toplantı salonunda başarılı sporcular, antrenörleri ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt' u ağırladı.
Özyurt'dan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan ulusal ve uluslararası spor organizasyonlarında dereceye giren sporcular ve katıldıkları organizasyonlar hakkında bilgi alan Şahin, sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

"Samsun spor kenti olma yolunda hızla ilerliyor. Bundan dolayı Gençlik ve Spor Bakanımız sayın Akif Çağatay Kılıç'a çok teşekkür ediyorum" diyen Vali Şahin, şöyle devam etti:

"Samsun yapılan spor yatırımları bakımından çok şanslı bir il. Bizlere ve sizlere düşen görev de Samsun'da sporla ilgili bütün branşlarda yapacağımız çalışmalarla öne çıkmaktır. Bilindiği gibi 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları Samsun'da düzenlenecek. Bu organizasyonda ilimizdeki işitme engelli sporcu kardeşlerimizin mutlaka derece alması gerekir. Diğer sporcu arkadaşların da branşlarında başarılı olmaları gerekiyor."

Samsun'da spor altyapısının geliştirilmesi kapsamında önemli çalışmalar yapıldığını bunun yanı sıra bir çok projenin de hayata geçirildiğini özellikle "Geleceği Kulaç Atıyoruz Projesi"nin bu projeler arasında önemli olduğunu belirten Şahin, "Bu proje ile Samsun’daki ilkokullarda öğrenim gören ve 72 ayını dolduran çocuklarımıza yüzme öğretiyoruz. Bu proje önümüzdeki yıllarda tüm Türkiye'ye örnek olacak bir projedir. Bu proje sonunda yüzme konusunda yetenekli çocuklarımızı da keşfedip yüzme sporuna teşvik edeceğiz. Onlarda belki ileride sizler gibi birer şampiyon olup, ilimizi ve ülkemizi temsil edip madalya kazanacaklar" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından İbrahim Şahin, ulusal ve uluslararası spor müsabakalarında dereceye giren sporcuları hediye çeki ile ödüllendirdi ve onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x