Vali eşi Yavuz'dan yaşlılara ziyaret
banner40

banner39

Vali eşi Yavuz'dan yaşlılara ziyaret

27 Şubat 2018 Salı 13:38

Ordu Valisi Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, Ahmet Cemal Mağden Huzurevi ile Mevlüde-Rıfat Poyraz Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ne ziyaretlerde bulundu.

Vali eşi Yavuz'dan yaşlılara ziyaret
  Ordu Valisi Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz,  Ahmet Cemal Mağden Huzurevi ile Mevlüde-Rıfat Poyraz Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ne ziyaretlerde bulundu.

Ziyarette huzurevi sakinleri ile sohbet ederek hatırlarını soran Selda Yavuz, bir istek ve dileklerinin olup olmadığını sordu.

Yavuz, yaptığı konuşmada, "Yaşlılarımızı ziyaret ederek, onların duasını almak en büyük arzumuz. Elimden geldiğince onları unutmamaya, ziyaret etmeye önem veriyorum. Hepsini çok seviyorum. Bugün de huzurevi sakinlerimize sürpriz ziyarette bulunmak istedim. Gözlerindeki o mutluluğu, yaşama sevincini görünce ben de çok mutlu olduğumu özellikle belirtmek istiyorum." ifadelerini kullandı.

Yavuz'un ziyareti karşısında mutluluklarını gizleyemeyen huzurevi sakinleri ise, "Selda Yavuz hanımefendi bizleri sık sık ziyarete gelerek, hatırımızı soruyor. Bugün yaptığı ziyaret, bizleri ziyadesiyle memnun etti. O kadar sıcakkanlı ve içten ki, duygularımızı ifade etmekte zorlanıyoruz. Hatırlanmak çok güzel." şeklinde duygularını dile getirdi.

Selda Yavuz, ziyaret kapsamında Ahmet Cemal Mağden Huzurevi'nde açılan el sanatları atölyesini de gezerek, huzurevi sakinleri tarafından yapılan filografi, ahşap yakma, atık malzemelerin değerlendirilmesi çalışmaları başta olmak üzere el sanatlarını yakından inceleyerek, Huzurevi Müdürü Ümit Bayramiç’ten detaylı bilgi aldı.

Bayramiç ise, huzurevi sakinleri tarafından ortaya çıkarılan el sanatları çalışmalarının, 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanacak Yaşlılar Haftası'nda sergileneceğini ifade etti.


AA
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x