Vali Dağlı ve iş insanı Ahlatcı, Havza OSB'de incelemelerde bulundu
banner40

banner39

Vali Dağlı ve iş insanı Ahlatcı, Havza OSB'de incelemelerde bulundu

16 Ekim 2020 Cuma 11:32

Samsun Valisi Zülkif Dağlı ve Ahlatcı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ahlatcı, Havza Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) incelemelerde bulundu.

Vali Dağlı ve iş insanı Ahlatcı, Havza OSB'de incelemelerde bulundu

Dağlı ve Ahlatcı, Havza Kaymakamlığını ziyaret ederek Kaymakam Metin Yılmaz, Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (TSO) Erkan Acar ile görüştü.

Havza OSB’de yatırım planlayan Ahlatcı, Dağlı ve beraberindekilerle sonra Havza OSB'de incelemede bulundu, faaliyete geçen Eurocast Döküm AŞ'yi de gezerek Genel Müdür Mustafa Bakır ile sohbet etti.

Dağlı, Havza OSB'de yatırım yapacak yatırımcıların 5. bölge teşviklerinden yararlanacağını, yatırımcılara her türlü desteğin verileceğini belirtti.

Yılmaz ise Havza OSB’de 1 firmanın üretime geçtiğini, diğer firmaların da yatırımlarına devam ettiğini anlatarak, "Havza OSB bizim için önemli. Burada yapılacak her yatırım hem ülke ekonomisine hem de istihdama katkı olacaktır." dedi.

Özdemir de Havza OSB’nin her geçen gün geliştiğini dile getirerek, "Havza için OSB umut demek, iş demek, ekmek demek. Bizler de bu bilinç ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ahlatcı Holdingin ilçemize yatırım yapması gücümüze güç katacaktır." diye konuştu.


AA
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x