Uzuner, 150. yıl projelerini tanıttı
banner40

banner39

Uzuner, 150. yıl projelerini tanıttı

23 Eylül 2016 Cuma 14:44

İnebolu Belediye Başkanı Engin Uzuner, 1866 yılında kurulan İnebolu Belediyesi'nin 150. yıl dönümü nedeniyle gerçekleştirecekleri projelerin tanıtımını yaptı.

Uzuner, 150. yıl projelerini tanıttı
  İnebolu Belediye Başkanı Engin Uzuner, 1866 yılında kurulan İnebolu Belediyesi'nin 150. yıl dönümü nedeniyle gerçekleştirecekleri projeleri anlattı.
Başkan Uzuner, Belediye Sinema Salonu'nda düzenlediği basın toplantısında, yapacakları otoparklı pazaryeri, sahil dolgu alanı ve peyzaj projelerini tanıttı.

Sahil dolgu alanı ve peyzaj projesinin İnebolu'nun en büyük projesi olduğunu anlatan Uzuner, şunları söyledi:

"Proje Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca onaylandı. Biz projemizi yapacağız. İnşallah Allah nasip ederse önümüzdeki yaza bitirmeyi hedefliyoruz. Önce taş tahkimat yaparak havuz oluşturacağız. Burayı Bakanlıkta hafriyat döküm  sahası olarak onaylattık. Müteahhit, inşaat yapan, çer çöp dökmek isteyenler götürecek. Dolgunun üzerine rekreasyon alanları oluşturulacak. Mevcut pazaryeri ihtiyaca cevap vermiyor. Altına 50 araçlık otopark üzerine 2 katlı olarak toplamda 4 bin 500-5 bin metrekarelik bir pazaryeri yapmayı düşünüyoruz. Anıtlar Kurulu aşaması bittikten sonra bu yıl aralık ayında temelini atacağız. Yetişmezse gelecek yıl mart, nisan gibi başlayıp 3 ay içerisinde bitirmeyi hedefliyoruz. 2017 yılında halkımızın hizmetine sunacağız."

AA
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x