Uyuşturucu eyleminde kavga
banner40

banner39

Uyuşturucu eyleminde kavga

16 Eylül 2014 Salı 10:23

Uyuşturucu madde satışına karşı yürüyüş yapan İşçilerin Birliği Derneği üyeleri ile bir grup arasında çıkan kavga amatör kamera tarafından kaydedildi.

Uyuşturucu eyleminde kavga
 İstanbul Küçükçekmece'de mahalle sakinleri ile madde bağımlısı olduğu iddia edilen kişiler arasında, pazar günü sözlü tartışma yaşandı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavga sırasında bir kişi bıçaklanarak yaralandı.

Olay üzerine İşçilerin Birliği Derneği, pazartesi akşam saatlerinde uyuşturucu madde satışını ve çeteleri protesto etmek amacıyla mahallede yürüyüş gerçekleştirdi.
Yürüyüş sonunda dernek binası önünde toplanan dernek üyeleri ile bir grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda taraflar birbirlerine taş, sopa ve bıçaklarla saldırdı. Kavga sonrası her iki taraftan da yaralananlar oldu. Bu anlar bir amatör kamera tarafından görüntülendi.
İşyerlerinde hasar var
Yaralılar, Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve çevredeki diğer hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Gerginlik sırasında sokaktaki araçlar ve işyerlerinde maddi hasar meydana geldi.
Olayın hemen ardından mahalleye giden CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi olayla ilgili bilgi aldı ve gerginlik sırasında işyeri zarar gören bir vatandaşı ziyaret etti.
Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, çevik kuvvet ekipleri mahallede bekliyor. 




kaynak: al jazeera 
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x