Ünye'de seçim çalışmaları
banner40

banner39

Ünye'de seçim çalışmaları

05 Haziran 2018 Salı 16:10

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, seçim çalışmaları kapsamında Ünye ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Ünye'de seçim çalışmaları
 AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, seçim çalışmaları kapsamında Ünye ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Gündoğdu, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ve AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hüseyin Tavlı ile ilçe esnafıyla bir araya geldi, AK Parti Ünye Seçim Koordinasyon Merkezinde düzenlenen istişare toplantısına katıldı.

Gündoğdu, yaptığı açıklamada, Ünye'nin 24 Haziran seçimlerine hazır olduğunu belirterek, "Ben bugün Ünye'de şunu gördüm. Ünye bir olmuş, beraber olmuş, 24 Haziran'da çok yüksek bir şekilde AK Parti'ye destek verecek." dedi.

Seçim akşamında tüm milletvekili arkadaşlarıyla sonucu Ünye'de kutlayacaklarını anlatan Gündoğdu, "Ünye'nin hangi problemi varsa Ankara'da takipçisi olacağız. Ünye Organize Sanayi Bölgesi, Ünye-Akkuş-Niksar yolu, Ünye Küçük Sanayi'nin taşınması gibi konuların çözümü noktasında birlikte hareket edeceğiz." diye konuştu. 

Belediye Başkanı Çamyar ise Ünye'de vatandaşların 24 Haziran seçimlerinde kararının Cumhur İttifakı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu söyledi.

Başbakan Binali Yıldırım'ın da bilgisi dahilinde olan Ünye-Akkuş-Niksar bölünmüş yol hattının, bir an önce yatırım programına  alınıp ardından ihale sürecinin başlatılması için çalıştıklarını aktaran Çamyar, "Ünye Organize Sanayi Bölgemiz ile ilgili ilk dilim ödenekler elimize ulaşmaya başladı. Bununla ilgili 3'üncü Asliye Hukuk Mahkemesinin belirlemiş olduğu kamulaştırma rakamı 8 milyon 250 bin liradır. 1'inci ve 2'nci Asliye Hukuk Mahkemesi ile ilgili süreç devam ediyor." ifadelerini kullandı.

AA
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x