“ÜNİVERSİTEMİZLE İŞBİRLİĞİ İÇERİSİNDE OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
banner40

banner39

“ÜNİVERSİTEMİZLE İŞBİRLİĞİ İÇERİSİNDE OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

14 Şubat 2024 Çarşamba 17:32

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, beraberinde Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Murat Demir ve Ülkü Ocakları Başkanı Duran Iğıl ile birlikte Bartın Üniversitesi’ni ziyaret etti.

“ÜNİVERSİTEMİZLE İŞBİRLİĞİ İÇERİSİNDE OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
İlk olarak Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’u, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Mehmet Zahmakıran’ı ziyaret eden Başkan Fırıncıoğlu, belediye çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.
Buradaki ziyaret programlarının ardından da akademik personelle sohbet eden Başkan Fırıncıoğlu, şehrimize değer katacak projelerle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Ziyaret sonrası açıklama yapan Başkan Fırıncıoğlu: Bartın’ımıza değer katacak her türlü projenin ve çalışmanın arkasında yer alıyoruz. “Beraber sürdürdüğümüz etkinliklerimizle her daim faydalı işler yapmaya çalışıyoruz. İnşallah birlik ve beraberlik içinde şehrimizi daha iyi hale getireceğiz.
Üniversitemizin şehrimiz için önemi çok büyük. Akademik çalışmalarını takdirle izlediğimiz üniversitemizle iş birliği içinde olmaya devam edeceğiz. Bu bağlamda üniversitelerimizle ilimizin gelişmesi ve güzelleşmesi adına projeler üretmek, işbirliği ve fikir alışverişinde bulunmanın bizim için de büyük onur vesilesi olduğunu belirtmek isterim. Misafirperverlikleri için değerli Rektörümüze ve ekibine teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” dedi.

Bartın Belediyesi

Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x