Türkiye'nin konuştuğu olay!
banner40

banner39

Türkiye'nin konuştuğu olay!

28 Nisan 2014 Pazartesi 11:09

Koca dayağına dayanamayan Nüştüman Çiçek, 7. kattan kendi boşluğa bıraktı..

Türkiye'nin konuştuğu olay!
İstanbul, Esenyurt'ta bulunan Yurt Mahallesi’nde eşinden sürekli dayak yiyen ancak bu şiddete çocuğu için katlanan Nüştüman Çiçek (22) kocasının 1,5 yaşındaki oğlunu alıp evden ayrılmasına dayanamayarak oturdukları rezidansın 7’inci katından boşluğa bıraktı.

İNTİHAR NOTU ORTAYA ÇIKTI 

Vatan gazetesinin aberine göre; Geçtiğimiz cuma günü de Nüştüman Çiçek kendisiyle tartışan kocasına ayrılmak istediğini söyledi. Bunun üzerine de kocası çocuğunu alıp evden gitti. Kocasının oğlunu alıp evden gitmesinin ardından da genç kadın 7’nci kattan atlayarak intihar etti. Genç kadının evinde yapılan aramalarda da intihar notu bıraktığı ortaya çıktı.

OĞLUM OLMADAN YAŞAYAMAM

Nüştüman Çiçek'in bıraktığı notta, “Tüm bu dayaklara çocuğum için katlandım. Onu da alıp gidiyorsun. Oğlum olmadan yaşayamam” yazdığı öğrenildi. İstanbul’da yapılan otopsiden sonra cenazesi ailesi tarafından alınarak Diyarbakır’a götürülen genç kadın Yeniköy Mezarlığı’nda defnedilirken ailesi kızlarının eşinden gördüğü şiddet sonucu yaşamını yitirdiğini söyledi.

ANNESİNİN İSYANI
Nüştüman Çiçek’in Diyarbakır’daki annesi Makbule Karakaş kızının her gün kendisini cep telefonu ile arayarak, kocasıyla yaşadığı sıkıntıları aktardığını anlattı.

ABLAMI DÖVMÜŞ, YUMRUKLAMIŞ

Barış Karakaş, ablasının intihar etmeden önce dövüldüğünü öne sürdü. Ablasının yaşadığı sıkıntıları kendine anlattığını belirten Barış Karakaş, şunları söyledi: ”Askerden hava değişimine geldiğimde ablamlarda kalmıştım. 23 Nisan’da 02.30’da eniştem Yakup ile ismini bilmediğim amcası eve zil zurna sarhoş geldi. Sabah eniştem işe gitti ama amcası öğlen saat 12.00’ye kadar uyudu. O evde olduğu için ben de kaldım evde. O gittikten sonra ablam, eniştemle yaşadığı sıkıntıları bana aktardı. Ablam, eniştemin her akşam amcasıyla eve alkollü geldiğini ve bu durumdan rahatsız olduğun söyledi. Bu yüzden eniştemle ablam arasında tartışmalar, hatta kavgalar yaşanmış. Hatta bir seferinde eniştem ablamı dövmüş, yumruklamış. Olay yerine polis filan gelmiş. Ablam şikayetçi olmasına rağmen polis onları barıştırdıktan sonra gitmiş.” dedi. 


*vatan
banner5

Yorum Gönder

@name x