TÜFAD'ın kuruluşunun 50. yılı
banner40

banner39

TÜFAD'ın kuruluşunun 50. yılı

15 Mart 2015 Pazar 09:46

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Trabzon Şubesi, TÜFAD'ın kuruluşunun 50. yılını 850 üyesiyle kutladı.

TÜFAD'ın kuruluşunun 50. yılı

Trabzon'da bir otelde gerçekleştirilen kutlamaya Vali Abdil Celil Öz, TÜFAD Şube Başkanı Nurettin Balaban, Bursaspor Teknik Direktör Şenol Güneş ve çok sayıda davetli katıldı.

Vali Öz, yaptığı konuşmada, Trabzon'un bir kültür şehri, tarih şehri, spor şehri daha da önemlisi futbol kenti olduğunu söyledi. 

Kentin, Anadolu'nun futbolda ayağa kalkmasının önemli bir simgesi olduğunu dile getiren Öz, "Trabzonluların Türk sporuna hizmeti sadece Trabzonsporla değildir. Trabzonspor bunun bir markasıdır. Trabzon'da bütün alanlarda başarı olmuş marka sporcularda vardır" dedi. 

Son yıllarda yapılan yatırımlarla Trabzon'un spor kenti kimliğinin her geçen gün güçlendiğini ifade eden Öz, "Yapılan ve yapılmakta olan yatırımlar sayesinde başta futbol olmak üzere bütün sporlara daha ümitle bakabiliyoruz. Son olarak Erdoğdu Anadolu Lisemiz Türkiye şampiyonu oldu ve inşallah dünya şampiyonluğunu da bekliyoruz" diye konuştu.

Balaban da İstanbul'dan şampiyonluğu Anadolu'ya taşımanın öyle kolay iş olmadığını, özverili çalışmak gerektiğini belirtti. 

Konuşmaların ardından TÜFAD onursal üyelerine ve Türkiye Liseler Arası Futbol Şampiyonasında şampiyon olan Erdoğdu Lisesi'nin müdürü, antrenör ve kaptanına plaket verildi. 

banner5

Yorum Gönder

@name x