Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nden İsraili protestosu
banner40

banner39

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nden İsraili protestosu

22 Temmuz 2014 Salı 15:44

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, belediyenin işletmeciliğinde olan sosyal tesislerde kesinlikle İsrail menşeli hiçbir ürün satılmayacağını belirtti.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nden İsraili protestosu
Gümrükçüoğlu, incelemelerde bulunmak üzere gittiği Üniversite Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.
Mahalle sakinlerinin büyükşehir yapılanmasıyla ilgili sorularını yanıtlayan Gümrükçüoğlu, büyükşehir çalışmalarının tam olarak hayata geçirilmesiyle birlikte Trabzon'un hizmet anlamında istenilen noktaya geleceğini söyledi.

Gümrükçüoğlu, İsrail'in Gazze'ye yaptığı saldırıların ardından belediye olarak aldıkları protesto kararını anımsatarak, "Filistin'de masum insanların ve çocukların nasıl katledildiğini hepimiz görüyoruz. Gözü dönmüş İsrail sudan bahanelerle Gazze'ye saldırıyor, Müslümanları katlediyor. Böyle bir ülkenin ürünlerini almamalıyız, satmamalıyız. Bu konuda toplumun bilinçlenmesi çok önemli. Trabzon Büyükşehir Belediyesinin işletmeciliğinde olan sosyal tesislerde kesinlikle İsrail menşeli hiçbir ürün satılmayacaktır. Sizlerdende bu konuda çok rica ediyoruz, İsrail menşeli ürünleri evinize sokmayınız, işletmeleriniz de satmayınız" diye konuştu.

AA
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x