Trabzon Belediye Başkanından kritik görüşmeler
banner40

banner39

Trabzon Belediye Başkanından kritik görüşmeler

17 Nisan 2014 Perşembe 11:44

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, Ankara'ya giderek kritik ziyaretler gerçekleştirdi

Trabzon Belediye Başkanından kritik görüşmeler
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Vizyon 19 ve diğer projelere destek ve tanıtım için Ankara’ya bir takım görüşmelerde  bulundu. Başkan Gümrükçüoğlu, “Trabzon halkının bize verdiği desteğe layık olmak için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya devam ediyoruz” dedi
2 GÜNLÜK ZİYARET PROGRAMI
Trabzon’un kurucu Büyükşehir Belediye Başkanı olan Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ankara’ya giderek 2 günlük Başkent programında;  TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel, Kültür Bakanı Ömer Çelik, Kalkınma Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Cüneyt Düzyol ve birçok isim ile bir araya geldi. Trabzon’da devam eden yatırımların sürdürülmesinin ve özellikle Trabzon’daki surların rölevelerinin masaya yatırıldığı ziyaretlerden Başkan Gümrükçüoğlu, eli dolu olarak dün akşam Trabzon’a döndü.

GECEMİZİ GÜNDÜZÜMÜZE KATARAK ÇALIŞIYORUZ 
Başkan Gümrükçüoğlu, “Mevcut yürütülen projelerimizin yanında hem Ayasofya'nın tamamlanması hem de Kanuni Bulvarı ile ilgili çeşitli görüşmeler gerçekleştirdik. Yeni adımlarla ilgili olarak da Milletvekillerimiz ve Faruk (Özak) ağabeyimizle görüştük. Büyükşehir Belediye binamızla ilgili olarak da görüştük. Büyükşehir Belediyesi ile ilçe belediyelerimizin gelirlerinin artırılması doğrultusunda, teknik çalışmaların artırılması için görüştük. Trabzon halkının bize verdiği desteğe layık olmak için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya devam ediyoruz” dedi. 
banner5

Yorum Gönder

@name x