TOKİ Dev Projeler İçin Artvin’de
banner40

banner39

TOKİ Dev Projeler İçin Artvin’de

11 Aralık 2014 Perşembe 14:00

Artvin Merkez ve ilçelerinde vatandaşlar tarafından talep edilen ve arzulanan Toplu Konut Projeleri için ilk adım atıldı. Toplu Konut İdaresi tarafından görevlendirilen uzman ekip Artvin’e gelirken, uzmanlara Artvin Belediyesi’nde ilçe belediye başkan ve yardımcılarının katılımı ile il genelindeki TOKİ projelerine ilişkin brifing verildi.

TOKİ Dev Projeler İçin Artvin’de
Toplu Konut İdaresi Artvin Belediye Başkanlığı binasında ilçe belediyelerinden yetkililere seminer vererek TOKİ aracılığıyla belediyelere neler yapılabileceğini anlattı.

Artvin Belediye Başkanlığı toplantı salonunda düzenlenen seminere, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Hopa Belediye Başkanı Nedim Cihan, Şavşat Belediye Başkanı A.Sinan Öztürk, Murgul Belediye Başkanı Hasan Çavuş, Borçka Belediye Başkan Yardımcısı Muhammet Gün, Yusufeli ve Ardanuç Belediye Başkanlığından yetkililerin yanı sıra Toplu Konut İdaresi Uzmanları katıldılar.

İncelemelere Başkan Kocatepe’nin yanı sıra, Artvin Orman Bölge Müdürü Mehmet Sedat Ecevit, Artvin İl Defterdar Müdürü Zeki Aydoğan, Milli Emlak Müdürü Elif Özmaden, Artvin Belediyesi Teknik İşlerden sorumlu Başkan Yardımcısı Aydemir Akköy, Artvin Belediyesi Fen İşleri ve İmar Müdürü Osman Ayık eşlik etti.

Yaklaşık iki saat süren toplantının ardından Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, TOKİ heyetine şehri gezdirerek TOKİ tarafından yaptırmak istediği projelerinin yerlerini gösterdi. Başkan Kocatepe, heyete Artvin Kazım Karabekir Anadolu Lisesi ile Artvin Orman Bölge Müdürlüğü binasının bulunduğu araziyi gezdirerek burası için düşündüğü proje hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Kocatepe, bu bölgeye Artvin için en önemli projelerden biri olan bin araçlık otopark, dükkânlar, kamu binaları ve Belediye binasının da bulunduğu dev proje için TOKİ yetkililerine arazi üzerinde bilgiler verdi. Buradaki incelemelerin ardından Orman Bölge Müdürlüğü bütün işletme binalarını ve lojmanlarını bir yerde bulunması için TOKİ tarafından yapılması konusunda incelemelerde bulunuldu.

İncelemelerin ardından TOKİ heyeti şehir gezisinde bulunduktan sonra Artvin’den ayrıldılar.
Anahtar Kelimeler ArtvinToki
banner5

Yorum Gönder

@name x