Terme'de Evci Deresi istinat duvarı çalışmaları
banner40

banner39

Terme'de Evci Deresi istinat duvarı çalışmaları

28 Ekim 2016 Cuma 12:00

Terme ilçesindeki Evci Deresi'nde taşkın koruma amacıyla istinat duvarı yapım çalışmaları devam ediyor. Evci Mahallesi'nde bulunan Evci Deresi'nin iki tarafında yapılan bin 500 metrelik istinat duvarı çalışmasının yüzde 70'i tamamlandı.

Terme'de Evci Deresi istinat duvarı çalışmaları
 Terme ilçesindeki Evci Deresi'nde taşkın koruma amacıyla istinat duvarı yapım çalışmaları devam ediyor. 
Evci Mahallesi'nde bulunan Evci Deresi'nin iki tarafında yapılan bin 500 metrelik istinat duvarı çalışmasının yüzde 70'i tamamlandı. Çalışmaların yıl sonunda bitirilmesi planlanıyor. Ayrıca dere üzerinde 2 de köprü yapılacak. 

Belediye Başkanı Şenol Kul, yaptığı açıklamada, duvar ve köprü çalışmalarının yaklaşık 5 milyon liralık bir yatırım olduğunu ifade etti. 

Çağdaş belediyecilik anlayışını göreve geldikleri ilk günden bu yana ana felsefe olarak benimsediklerini dile getiren Kul, "Akılcı yönetim adına köklü bir reform hamlesi başlattık. Tüm sorunları tek tek ele alarak, çözüm adına gerekli projelere başlandı. Halkımızın yararına olacak her konuya el atıyor, tüm sorunları bir bir çözüyoruz. Daha yaşanabilir bir kent oluşturma yönünde çalışmalarımızı ilk günkü heyecanla sürdürüyoruz." dedi.


AA
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x