Terme Belediyesi faaliyetleri
banner40

banner39

Terme Belediyesi faaliyetleri

27 Eylül 2016 Salı 12:02

Terme Belediye Başkanı Şenel Kul, yol ve kaldırım çalışmalarını yerinde inceledi. Kul, beraberindeki başkan yardımcısı Kamuran Toker ve birim amirleriyle Atatürk caddesi ve Çay mahallesinde gerçekleştirilen çalışmaları inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Terme Belediyesi faaliyetleri
 Terme Belediye Başkanı Şenel Kul, yol ve kaldırım çalışmalarını yerinde inceledi.
Kul, beraberindeki başkan yardımcısı Kamuran Toker ve birim amirleriyle Atatürk caddesi ve Çay mahallesinde gerçekleştirilen çalışmaları inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Amaçlarının vatandaşların yaşamını kolaylaştırmak olduğunu belirten Kul, "Vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe mutlu oluyoruz." dedi.

İncelemeleri sırasında vatandaşların talep ve sorunlarını dinleyen Kul, "Şehrimizi modern ve çağdaş bir görünüme kavuşturmak için sürdürdüğümüz çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Şehrin gelişip modern bir yapıya kavuşması için ihtiyaç bulunan bölgelerde kaldırım, sert zemin, kilit parke ile düzenleme hizmetlerimiz devam ediyor. Hedefimiz altyapı sorunu olmayan, modern, çağdaş bir Terme'dir." dedi.


AA
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x