Tanju Çolak, Düzce'de
banner40

banner39

Tanju Çolak, Düzce'de

22 Temmuz 2014 Salı 10:21

Galatasaray ve Türk futbolunun efsanevi futbolcusu Tanju Çolak, uyuşturucu konusunda yapılması planlanan sosyal sorumluluk projesinin tanıtım yüzü olacak.

Tanju Çolak, Düzce'de
Genç Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Düzce Şubesi'nin davetlisi olarak kente gelen Çolak, uyuşturucuyla mücadele konusunda hazırlanan sosyal sorumluluk projesi kapsamında kentte bulunduğunu belirterek, "Eylül ayı içerisinde projeye başlayacağız" dedi. 
Özellikle son günlerde "bonzai" denilen uyuşturucudan dolayı birçok gencin hayatını kaybettiğine değinen Çolak, "Bu konuya karşı duyarsız kalmak imkansız. Devletimiz bu konuyla alakalı gereken şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Bizler de elimizden geldiği kadarıyla bu illetle savaşmalıyız. Konuyla ilgili olarak Genç MÜSİAD Düzce Şubesi Başkanı Serkan kardeşim benimle irtibata geçti. Ben de bu teklifi seve seve kabul ettim. Umarım yapmayı düşündüğümüz projeyle genç kardeşlerimize faydalı bir çalışma yapmış oluruz" diye konuştu.

Şube Başkanı Serkan Verep ise Tanju Çolak'ın projenin tanıtım yüzü olacağını belirterek, "Düzce'den başlatmayı düşündüğümüz uyuşturucuyla mücadele projemizin tüm Türkiye'ye yayılması için çalışacağız. Tanju ağabeyin de bizlerle birlikte olması gücümüze güç katacak" ifadesini kullandı. 
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x