Şehit Aileleriyle Özel Bir Buluşma
banner40

banner39

Şehit Aileleriyle Özel Bir Buluşma

07 Nisan 2024 Pazar 15:21

Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, şehrin manevi değerlerine vurgu yaparak geçirdi. Ramazan ayının bereket ve birlik ruhunu yansıtan bir etkinlikle başladı. Yazıcıoğlu, ilk olarak halka açık bir Ramazan çadırında vatandaşlara iftar yemeği ikramında bulundu, ardından duygu yüklü bir konuşma yaptı.

Şehit Aileleriyle Özel Bir Buluşma
Yazıcıoğlu'nun günü, 48. Piyade Alayı'nda düzenlenen ve Tokat Valisi Numan Hatipoğlu ile MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut'un da katıldığı, şehit aileleri için özel olarak organize edilen iftar programıyla devam etti. Başkan, "Bu mübarek Ramazan ayında, şehitlerimizin aileleri, gazilerimiz ve onların aileleriyle bir araya gelmek bizim için büyük bir onur" dedi.

Birlik ve Beraberlik Mesajları

Başkan Yazıcıoğlu, etkinlikte birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerek, "48.Piyade Alayı'nda vatani görevini yapan mehmetciklerimiz, şehit ailelerimiz, gazilerimiz ve aileleriyle iftar yemeğinde bir araya geldik. Allah birlik, beraberlik içinde Ramazan Bayramı'nı karşılamayı nasip etsin" şeklinde bir paylaşımda bulundu. Bu özel buluşma, toplumun farklı kesimlerini bir araya getirerek, dayanışma ve toplumsal birlikteliği pekiştirdi.

tokat.bel.tr
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x