Savcılar görevden alındı!
banner40

banner39

Savcılar görevden alındı!

29 Ocak 2014 Çarşamba 15:33

17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarına ilişkin soruşturmayı yürüten savcılar Celal Kara ve Mehmet Yüzgeç, dosyadan el çektirildi.

Savcılar görevden alındı!
17 Aralık’taki rüşvet ve yolsuzluk soruşturmasını yürüten savcılar Celal Kara ve Mehmet Yüzgeç’in dosyaları yeni atanan Başsavcı Hadi Salihoğlu'nun kararı ile ellerinden alındı.
Mehmet Yüzgeç, İstanbul 1. Çocuk Ağır Ceza Mahkemesi’ne duruşma savcısı olarak atandı. Celal Kara, İstanbul 45. Asliye Ceza Mahkemesi’ne duruşma savcısı oldu.

"SAVCILAR OPERASYONUN İKİNCİ DALGASINA BAŞLAYINCA GÖREVDEN ALINDILAR"

Savcılık kaynakları, 17 Aralık soruşturmasının ikinci dalgasıyla ilgili iki ünlü iş adamına tebligat gönderildiğini ve sanık sıfatıyla ifadeye çağırıldığı belirterek, “Savcılar operasyonun ikinci dalgasına başlamışlardı. Tebligatların ulaşmasının hemen ardından görevden alındılar” dedi.

SAVCI KARA, ZARRAB'IN MALLARINA KONULAN TEDBİR KARARININ KALDIRILMASINA İTİRAZ ETMİŞTİ

Savcı Celal Kara, Reza Zarrab'ın mal varlığına konulan tedbir kararının mahkeme tarafından kaldırılmasına da itiraz etmişti.

BAŞSAVCI MAIL GÖNDERDİ

İstanbul’un yeni Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu, iki savcıya dosyadan el çektirildiklerini e-posta atarak bildirdi.
banner5

Yorum Gönder

@name x