Samsun'dan kısa kısa
banner40

banner39

Samsun'dan kısa kısa

20 Haziran 2018 Çarşamba 17:01

Kavak Kaymakam Vekili Fahri Onay, Mahmutbeyli Mahallesini ziyaret etti.

Samsun'dan kısa kısa
 Kavak Kaymakam Vekili Fahri Onay, Mahmutbeyli Mahallesini ziyaret etti.

Onay, ziyarette vatandaşların istek ve sorunlarını dinledikten sonra yardım taleplerini not aldı.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi aileler ile hasta ve yaşlı vatandaşları da ziyaret eden Onay, Hasan Aziret isimli yaşlı bir vatandaşa da yardım ederek evine gitmesini sağladı.

Mahallelere yapılan ziyaretin önemli olduğunu belirten Onay, "Yapılan tüm hizmetleri yerinde incelediğimiz gibi muhtaç ailelerimizi tespit ediyoruz. Vatandaşlarımızla yüz yüze görüşme fırsatı buluyoruz. Yaşlı ve hasta vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Memnun kalıp dua ediyorlar. Bu inceleme ve görüşme sorunların çözüm süreci ve hizmeti olumlu etkiliyor." diye konuştu.

Ziyarette Onay'a Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Recep Güney eşlik etti.



- Asarcık'ta sandık görevlilerine eğitim verildi

Asarcık ilçesinde, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi dolayısıyla görev yapacak sandık başkanları ve görevli memurlar için seminer düzenlendi.

Kavak Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen seminerde seçim günü görev yapacak sandık başkanlarına ve memurlarına, görevleri sırasında uymaları gereken kurallar ve yetkileri konusunda bilgi verildi.

Oy kullanım kabini ile şeffaf oy sandığı, kullanılacak malzemeler hakkında bilgi veren İlçe Seçim Müdürü Güldane Gün, her ne vesile ile olursa olsun oy kullanım kabini dışında oy kullanmanın yasak olduğunu söyledi.

Seminerde, sandık başkan ve memurlarına sandık kurullarının oluşumu ile görev ve yetkilerini anlatan kitapçık dağıtıldı.

Asarcık ilçesinde 52 sandığın kurulacağı öğrenildi.


AA
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x