Samsun'dan kısa kısa
banner40

banner39

Samsun'dan kısa kısa

28 Mayıs 2018 Pazartesi 11:04

Kavak Ziraat Odası Başkanlığı tarafından iftar programı düzenlendi.

Samsun'dan kısa kısa
 Havza Belediyesi tarafından düzenlenen ramazan etkinlikleri kapsamında çocuklar için "Karagöz ve Hacivat" gölge oyunu sahnelendi. 

Kevser Cami önünde sahnelen gölge oyununa çocuklar yoğun ilgi gösterdi.

Belediye Başkanı Murat İkiz, burada yaptığı konuşmada, çocukların ramazan gelenek ve göreneklerini yaşayarak öğrenmeleri için gayret gösterdiklerini belirterek, "Ramazanların ve  kültürümüzün bir parçası olan Hacivat Karagöz’ü çocuklarımızın tanımalarını istedik. İnşallah siz çocuklarımızın hoşuna gitmiştir." dedi.

İkiz, paylaşmanın, merhametin ve birlik beraberlik duygularının en yoğun yaşandığı ramazan ayın boyunca belediye olarak etkinlikler yapılacağını, vatandaşların güzel bir ramazan geçirmesi için ellerinden geleni yaptıklarını ifade etti.

Etkinlikte çocuklara çikolata dağıtıldı.

- Kavak Ziraat Odası iftarda bulundu

Kavak Ziraat Odası Başkanlığı tarafından iftar programı düzenlendi.

Ziraat Odası Başkanı Süleyman Aslankaya, Ondokuz Mayıs Mahallesi'ndeki Samsun Büyükşehir Belediyesi Kardelen Düğün Salonunda düzenlenen programda davete gelen misafirlerle tek tek ilgilendi.

Aslankaya, konuklarına teşekkür ederek, "Bu mübarek ayda düzenlediğimiz iftar programına katılmanızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Oda üyeleri olarak bir aileyiz. Bu iftar sayesinde siz ilçe protokolü ile bir araya gelmekten dolayı çok mutluyum. İmkanlarımız dahilinde her zaman çiftçimizin yanında olmaya devam edeceğiz." dedi.

İftara, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Osman Atlı, İYİ Parti İlçe Başkanı Dursun Sercan, sivil toplum kuruluşları ve Ziraat Odası üyeleri katıldı.

AA
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x