Samsun'dan kısa kısa
banner40

banner39

Samsun'dan kısa kısa

22 Aralık 2017 Cuma 15:08

Kavak Emirli Ortaokulu özel eğitim sınıfı öğrencileri, jandarma ekibi eşliğinde trafik kontrolü yaptı.

Samsun'dan kısa kısa
 Kavak Emirli Ortaokulu özel eğitim sınıfı öğrencileri, jandarma ekibi eşliğinde trafik kontrolü yaptı.

İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Tim Komutanı Astsubay Kıdemli Başçavuş Muhammet Tosun ve ekibi eşliğinde Kavak-Asarcık karayoluna gelen özel eğitim sınıfı öğrencileri, araçları durdurarak kontrol gerçekleştirdi.

Okul müdürü Murat Karaca, özel eğitim sınıfı öğrencileri için hayata geçirdikleri "Meslekte Özel Bir Gün" Projesi kapsamında İlçe Jandarma Komutanlığı trafik ekibi ile trafik kontrolü yapmalarını uygun görüklerini söyledi.

Kendilerine güvenlerini artırmak ve toplumda farkındalık oluşturmak amacıyla özel eğitim öğrencilerinin kamudaki meslek kollarında 1 gün geçirmelerini sağladıklarını anlatan Karaca, "Proje kapsamında ilk uygulamamızı Kavak Jandarma Komutanlığı trafik ekibi ile yaptık. Engelli öğrencilerimizle ilgilenen jandarma ekibine teşekkür ederiz." dedi. 

- Kavak Müftülüğü İstişare ve Bilgilendirme Toplantısı

İlçe Müftüsü Nuh Arslan başkanlığında Merkez Yörgüç Paşa Camisi'nde "Kavak Müftülüğü İstişare ve Bilgilendirme Toplantısı" gerçekleştirildi.

Cami ve mescitlerdeki din görevlileri ile müftülük personelinin katıldığı toplantıda hac ve umre kayıtları, 4-6 yaş grubu Kur'an kursları, cami bilgi formları, hutbe konularında görüş alışverişinde bulunuldu.

Arslan, toplantı ile din hizmetlerinin daha verimli ve etkin şekilde halka ulaştırılmasını amaçladıklarını söyledi. 
Yılın son toplantısını yaptıklarını belirten Arslan, "İl Müftülüğünden ve kaymakamlığımızdan gelen talimat ve duyurular hakkında personelimizi bilgilendiriyor, din hizmetlerinin nasıl daha iyi yürütülebileceğini istişare ediyoruz." dedi. 


AA
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x