Samsun'dan kısa kısa
banner40

banner39

Samsun'dan kısa kısa

24 Kasım 2017 Cuma 16:00

Ladik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kadın öğretmenler arasında düzenlenen voleybol turnuvası, sona erdi.

Samsun'dan kısa kısa
  Ladik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kadın öğretmenler arasında düzenlenen voleybol turnuvası, sona erdi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünün voleybol sahasında gerçekleştirilen ve 4 takımın katıldığı turnuvada, 100. Yıl Ortaokulu birinci, İmam Hatip Ortaokulu ikinci, Tayyar Mehmet Paşa Ortaokulu da üçüncü oldu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Aykan Sancı, öğretmenler arasında düzenlenen voleybol turnuvasına katkılarından dolayı Kaymakam Emrah Uzun ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Fahri Kaygusuz'a teşekkür etti.

Turnuva ile öğretmenler arasında sosyal ilişkinin pekişmesine vesile olmayı amaçladıklarını dile getiren Sancı, turnuvanın gelecek yıllarda da düzenlenmesini planladıklarını kaydetti.

- Ortaokulu öğrencilerinden emekli öğretmenlere ziyaret

Emirli Ortaokulu öğrencileri, okul müdürü Murat Karaca eşliğinde ilçedeki özel yaşlı bakım merkezinde yaşamını sürdüren emekli öğretmenleri ziyaret etti. 

Ziyaret sırasında öğrenciler, yazdıkları mektupları emekli öğretmenlere verdi.

Karaca, etkinliği Maarif Hareketi kapsamında öğrencilere sosyal sorumluluk kazandırmak amacıyla gerçekleştirdiklerini söyledi.

- Havza'da jandarmadan asayiş uygulaması

Havza Jandarma Komutanlığı ekiplerince asayiş uygulaması yapıldı.

İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik ve Asayiş ekiplerinin katılımı ile Samsun-Ankara karayolu Ladik Kavşağı'nda suç ve suçlularla mücadele kapsamında uygulama gerçekleştirildi.

Uygulamada, araçlarda bulunanların kimlik sorgusu ve sahte ve usulsüz plaka denetimi yapıldı, emniyet kemeri ve kış lastiği kullanımı ile trafik kurallarına uyulması gerektiği hakkında uyarıda bulunuldu.


AA
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x