Samsun sandık başında
banner40

banner39

Samsun sandık başında

30 Mart 2014 Pazar 19:30

Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayları AK Parti'li Yılmaz, CHP'li Cengiz ve MHP'li Günaydın oylarını kullandı

Samsun sandık başında
İlkadım İlçesi Kılıçdede Mahallesi'nde, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü binasına eşi Semiha Yılmaz ile gelen Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti adayı Yılmaz, 2296 numaralı sandıkta oy verdi.
Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, yaklaşık 4 ay süren bir kampanya dönemi yaşadıklarını belirtti.

Köyleriyle birlikte çok geniş bir alanda kampanya yaptıklarını ifade eden Yılmaz, şunları kaydetti:

"İnsanımıza dokunduk, insanımıza demokrasinin gereği olan duygu ve düşüncelerimizi anlattık, gelecekte şehrimiz için yapmayı planladığımız şeyleri anlattık. Allah, bu ülkeye demokratik bir rejimi kazandıran, bu ülkeyi kuran, bu ülkeyi demokratik bir Cumhuriyet haline getiren, bu demokratik Cumhuriyetin demokratik değerlerini yükselten, bugüne kadar bu ülkeye hizmet etmiş herkesten razı olsun. Daha güzel bir dünya, daha güzel bir gelecek ancak demokrasiyle olur. Dünyanın en güzel rejimlerinden olan, başka ülkelerin de 'keşke bizde yapabilsek, keşke bizde demokratik bir ülke haline gelebilsek' diye, bir çok türbülansı, birçok sancıyı, birçok iç kavgayı yaşadığı bu güzel rejimi biz işletiyoruz." 

CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tarık Cengiz ise eşi Beril Cengiz ile birlikte İlkadım İlçesi Kazım Karabekir Mahallesi'nde bulunan Yıldıray Çınar Kültür Merkezi 2274 numarada oyunu kullandı.

Samsun'un en doğru kararı vereceğine inandığını vurgulayan Cengiz, "Bizim milletimiz vefalıdır. Bu seçimin kader seçimi olduğunun farkındadır. Değişim yeniden Samsun'da başlayacaktır. Bu ruh ve düşünceyi taşımakla beraber bütün oy kullanan seçmenlerime hayırlı olsun dileklerimi sunuyor hepsini saygı ve sevgiyle selamlıyorum" dedi.

MHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferhat Günaydın da Atakum İlçesi Alanlı Mahallesi Alanlı İlkokulunda oyunu kullandı.


AA
banner5

Yorum Gönder

@name x