Sağlık-Sen Genel Başkanı Memiş Kastamonu'da
banner40

banner39

Sağlık-Sen Genel Başkanı Memiş Kastamonu'da

22 Aralık 2013 Pazar 09:27

"Dün nasıl ki darbeci zihniyetin karşısında durduysak, bugün de ülkemizin geleceği için aynı kararlılıkla küresel güçlere karşı dimdik duracağız"

Sağlık-Sen Genel Başkanı Memiş Kastamonu'da
Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş, "Dün nasıl ki darbeci zihniyetin karşısında durduysak,  bugün de ülkemizin geleceği için aynı kararlılıkla küresel güçlere karşı dimdik duracağız" dedi.
Memiş, bir otelde düzenlenen, sendikanın il divan kurulu toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye’nin geleceğine sekte vurmak isteyen zihniyetin karşısında olduklarını söyledi.

"Dün nasıl ki darbeci zihniyetin karşısında durduysak,  bugün de ülkemizin geleceği için aynı kararlılıkla küresel güçlere karşı dimdik duracağız" ifadelerini kullanan Memiş, şöyle konuştu:

"Her zaman darbeci zihniyetin karşısında olduk. Bu ülkede Türk-Kürt, Alevi-Sünni oyunları başlatmaya çalıştılar tutmadı, 'sağcı-solcu' dediler tutmadı. Bugün de kardeşi kardeşe kırdırma mücadelesi içine girdiler bu da tutmadı ve tutmayacak. Memur-Sen, bugüne kadar ülkemizin birlik ve beraberliği için çimento görevi gördüyse, bundan sonra da milletimizin ve çocuklarımızın geleceği adına mücadeleyi sürdürecektir."

AA
Anahtar Kelimeler KastamonuSağlık-sen
banner5

Yorum Gönder

@name x