Safranbolu'da sahte para uyarısı
banner40

banner39

Safranbolu'da sahte para uyarısı

11 Şubat 2016 Perşembe 16:43

Karabük'te, Safranbolu İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri tarafından halk pazarında vatandaşlara ve pazarcı esnafına sahte para konusunda uyarıcı broşür dağıtıldı.

Safranbolu'da sahte para uyarısı
 İlçe Emniyet Müdürü Musa Kansu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, vatandaşları sahte para konusunda bilinçlendirmeyi hedeflediklerini söyledi.
Ekipler tarafından telefonla dolandırıcılık ve hırsızlık gibi konularda da çalışma yaptıklarını ifade eden Kansu, şunları kaydetti:

"Ekiplerimiz tarafından vatandaşlarımızın dolandırıcılık ve sahte para konusunda daha duyarlı olması, bilinçlenmesi konusunda çalışmalar yapılıyor. Daha önce telefonla dolandırıcılık konusunda bilgilendirici broşürler dağıtmıştık. Şimdi de halk pazarında hem esnafımızı hem de vatandaşlarımızı bilgilendirmek amacıyla bilgilendirici broşürler dağıttık. Örnek bir para bastırarak vatandaşların sahte parayı nasıl anlayacaklarını daha kolay anlamalarını sağlamayı amaçladık. Bastırmış olduğumuz örnek paranın üzerine de bilgiler yazdık. Bu uygulamayı Safranbolu'nun geneline yaymak için çalışmalarımız devam ediyor."

AA
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x