Rize'de Fırtına Hasara Neden Oldu
banner40

banner39

Rize'de Fırtına Hasara Neden Oldu

03 Aralık 2013 Salı 15:12

Karadeniz'de oluşan dalgalar sonucu Rize Belediyesine ait çay bahçesi ve çocuk parkı hasar gördü, bazı tekneler batma tehlikesi geçirdi

Rize'de Fırtına Hasara Neden Oldu
Rize'de, fırtına sonucu Karadeniz'de oluşan dalgalar, Rize Belediyesine ait çay bahçesi ve çocuk parkında hasara neden oldu. 
Rize ve çevresinde etkili olan fırtına nedeniyle oluşan dalgalar yüzünden Çiftekavak ve Alipaşa balıkçı barınağındaki balıkçı tekneleri batma tehlikesi geçirdi. Dalgalrın bazı barınaklara kadar ulaşması nedeinyle bazı teknelerde ufak çaplı hasarlar meydana geldi. 

Yüksek dalgalar sonucu, hafriyat Karadeniz Sahil Yolu'nun Fener Mahallesi Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi mevkisi, Çayeli Yaka Mahalleasi Geçişi ve Pazar Tünel geçişine taşındı. Bu nedenle söz konusu bölgelerde trafikte aksamalar yaşandı. Polis ekipleri, trafiğin aksadığı yerlerde tedbir aldı. Bu bölgelerde ulaşım, Karayolları ekiplerinin hafriyatı kaldırmasıyla normale döndü.

Bu arada, fırtına nedeniyle Fener Mahllesi sahilinde Rize Belediyesine ait çay bahçesi ve çocuk parkında hasar meydana geldi. Bölgede fırtına ve olumsuz hava koşulları devam ediyor.

AA
banner5

Yorum Gönder

@name x