Rize hizmet üstüne hizmet görecek
banner40

banner39

Rize hizmet üstüne hizmet görecek

11 Şubat 2014 Salı 13:27

AK Parti Rize Belediye başkan adayı Reşat Kasap: "Rize'de, yapılan hizmetlerin üzerine yeni hizmetler koyacağız"

Rize hizmet üstüne hizmet görecek
AK Parti Rize Belediye Başkan adayı Reşat Kasap, Rize'de, yapılan hizmetlerin üzerine yeni hizmetler koyacaklarını söyledi. 
Kasap, yaptığı açıklamada, Rize il sınırları içerisini bir bütün olarak düşündüklerini belirterek, "Oluşturacağımız sistem içerisinde ne eksik, ne yanlış diye belirleyip bir envanter çıkaracağız. Nerede ne var, ne yok, neye ihtiyaç var, ne fazla var, hangisi, ne tarafa kaymalı, hangisi sistemin dışına çıkarılmalı şeklinde bir bakış açısıyla çalışma yapacağız. Şimdiden bu çalışmalara başladık ve belediye başkanı seçildikten sonra neler yapacağımıza ilişkin değerlendirmeler yapıyoruz" diye konuştu.

Projelerini Rize'nin temel sorunlarının çözümü noktasında belirlediklerini ifade eden Kasap, "Tüm sivil toplum kuruluşlarını ve mahalleleri ziyaret ediyoruz. Yol, su, kanalizasyon ve doğal gaz gibi bir takım çalışmaları proje olarak adlandırmıyoruz. Bunlar zaten belediyenin yapması gereken faaliyetlerdir. Rize'nin özellikle sırt mahalleleri olarak adlandırabileceğimiz çevre mahallelerinde halen altyapı çalışmalarının eksik olduğu görülüyor. Bu ihtiyaçları belediyenin yapacağı çalışmalar çerçevesinde karşılayacağız" dedi.

Trafik sorununun çözümüne yönelik çalışmaları genel ölçekte düşündüğünü kaydeden Kasap, şöyle devam etti:

"Şu yolu şöyle yapalım, şuraya tramvay yapalım gibi bir düşünce içerisinde değiliz. Olayları Rize ölçeğinde düşünmek durumundayız. Rize'nin problemlerini ortaya koyacak ve çözüm yolu oluşturacak projelerimiz var. Ben aynı zamanda Ankara Ulaşım Ana Planı Projesi'nin bir üyesiyim ve bu tecrübeyle Rize'ye geldim. Ulaşım sorununa yönelik çalışmaları nasıl yapacağımızı biliyoruz. Öncelikli olarak ulaşımı rahatlatacak bir çalışma yapacağız. Bir eksiklik tamamlanırken öteki tarafta nasıl bir yanlışlığın ortaya çıktığına son on yıl hariç pek dikkat edilmedi. Yapacağımız çalışmalar bu doğrultuda olacaktır."

Kasap, yaklaşık on yıldır AK Parti belediyesinin yürüttüğü çalışmaların kendilerine yol gösterici olduğunu da belirterek, "Şu ana kadar emeği geçmiş bütün belediye başkanlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. Onlar çalışmalarını yapmasaydılar biz de bugün ileriye dönük yapacağımız projeleri düşünemiyor olurduk. Rize'de, yapılan hizmetlerin üzerine yeni hizmetler koyacağız. Bu manada projelerimizi ortaya koyarken Rize ölçeğinde düşüneceğiz" ifadelerini kullandı.

AA
banner5

Yorum Gönder

@name x