PTT'nin 176. kuruluş yıl dönümü
banner40

banner39

PTT'nin 176. kuruluş yıl dönümü

24 Ekim 2016 Pazartesi 14:05

PTT'nin 176. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bugün işlem yaptıran 176. müşteriye çeşitli ödüller verildi.

PTT'nin 176. kuruluş yıl dönümü
 PTT'nin 176. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bugün işlem yaptıran 176. müşteriye çeşitli ödüller verildi.
PTT'nin 176. kuruluş yıl dönümü, ilde düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Kutlama etkinlikleri kapsamında Bolu Merkez şubesinde işlem yaptıran 176. müşteriye de hediye verildi.

HGS işlemi yapmak için şubeye gelen ve numaramatikten 176 numaralı sırayı alan İlker Bileli, işlemini yaptıktan sonra PTT Bolu Başmüdürü Şahin Abak tarafından kutlandı.

Bileli'ye Abak tarafından içinde PTT'nin hizmetlerini anlatan broşür, özel olarak hazırlanmış 15 Temmuz Zarfı ve 15 Temmuz pulu ile içinde çeşitli ürünler olan hediye paketi verildi.

 Burada yaptığı konuşmada PTT'nin Türkiye'nin en köklü ve eski kurumlarından biri olduğunu ifade eden PTT Bolu Başmüdürü Şahin Abak, PTT'nin her geçen gün kendini yenileyen ve zamanın gerekleri doğrultusunda hizmet veren bir kurum olduğunu söyledi.

Abak, kuruluşunun 176. yıl dönümü nedeniyle şubelerinden işlem yaptıran 176. müşteriye bir hediye vermek istediklerini anlatarak, "Müşterimiz işlemini yaptırdıktan sonra kendisine hediyesini takdim ettik. PTT olarak her yıl önemli gün ve haftaalrda çeşitli etkinlikler ve kampanyalar düzenliyoruz. Kuruluş yıl dönümünde ise bu şekilde bir etkinlik düzenlemek istedik." dedi.

İlker Bileli ise çok şaşkın olduğunu ifade ederek, "HGS işlemi yaptırmak için PTT'ye gelmiştim. 176. sırayı almışım. Bana PTT'nin 176 yaşına girdiğini ve benim de aldığım sıra numarası ile bir hediye kazandığımız söylediler." şeklinde konuştu.


AA
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x