Oy oranını yükseltmemiz lazım
banner40

banner39

Oy oranını yükseltmemiz lazım

05 Şubat 2014 Çarşamba 10:32

AK Parti Suluova teşkilatı yemekte buluştu

Oy oranını yükseltmemiz lazım
 AK Parti Suluova İlçe Başkanı Aydın Korkmaz, "Rehavete kapılmadan Suluova'da ki AK Parti oylarını en az 15 bine yükseltmek ve yine belediye başkanlığını kazanmak için tüm gayretimizle çalışmaya devam edelim" dedi.
Korkmaz,  bir restoranda AK Parti Suluova İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen yemekte partililere hitap ederek yerel seçimler öncesi fikir alışverişinde bulundu.

Seçim sürecinde AK Parti çatısı altında sorumluluk alarak aday adayı yarışına katılan partililere teşekkür eden Korkmaz, "Aday adaylığı döneminde adil bir süreç yaşandı. Belediye başkan aday adaylığı 12 arkadaşımız içerisinden Fatih Üçok kardeşimize nasip oldu. Şimdi adayımız etrafında birlik ve beraberliği kuvvetlendirme zamanıdır. Bu süreçte kazanan partimiz ve ilçemiz olmuştur. Önümüzdeki seçimler ülkemiz ve partimiz açısından çok önemlidir. Bunun bilincinde çalışmalarımızı titizlikle sürdürelim. Rehavete kapılmadan Suluova'daki AK Parti oylarını en az 15 bine yükseltmek ve yine belediye başkanlığını kazanmak için tüm gayretimizle çalışmaya devam edelim" diye konuştu.

Korkmaz, tüm parti teşkilatına birlik ve beraberlik içinde düzenli ve istikrarlı bir biçimde çalışması tavsiyesinde bulundu.

AK Parti Suluova Belediye Başkan adayı Fatih Üçok ise aday adaylığı döneminde kendisine destek olan herkese teşekkür ederek, "İlk defa ilçemizde bu kadar güzel ve profesyonelce aday adayı sürecinin yapıldığını gördüm ve yaşadım. Tüm aday adaylarımıza teşekkür ederim. Şimdi kenetlenerek çalışma zamanı. Artık ben değil biz deme vakti" ifadelerini kullandı.

AA
banner5

Yorum Gönder

@name x