Ordu'da kutlamak yerine çalışmayı tercih ettiler
banner40

banner39

Ordu'da kutlamak yerine çalışmayı tercih ettiler

01 Mayıs 2014 Perşembe 14:58

Ordu-Giresun Havalimanı işçileri, "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü"nde alanlarda kutlama yapmak yerine çalışmayı tercih etti.

Ordu'da kutlamak yerine çalışmayı tercih ettiler
Yaklaşık iki yıl önce inşaatı başlayan ve Türkiye'nin deniz üzerine kurulan ilk havalimanı olma özelliğini taşıyan Ordu-Giresun Havalimanı inşaatında çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Havalimanı inşaatının gündüz vardiyasındaki yüzlerce işçi, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlama yapmayarak çalıştı. 
Bir bölüm işçi taş ocağında çalışırken bir kısmı da havalimanının üst yapı işleri ile dolgu sahasında çalışmalarına devam etti.

İşçilerden Selahattin Korkmaz, kendilerine bir görev verildiğini ve o görevi yerine getirmek için çalıştıklarını söyledi. 

Havalimanı inşaatını zamanında tamamlamak istediklerini belirten Korkmaz, "Açıkçası işçi bayramı diye bir şey düşünmüyoruz şimdilik. Biz sadece işimize odaklandık. Hedefimiz havalimanının vaktinde hizmete açılmasını sağlamak. Bunun için de çalışmayı tercih ettik. Bizim için gerçek bayram havalimanı tamamlandığında olacak" dedi.

İşçilerden Ziya Görmüş de çalışmak zorunda olduklarını dile getirerek, "İşimizden de çok memnunuz. Halimizden kesinlikle şikayetçi değiliz. Amacımız bir an önce havalimanını Ordu ve Giresunluların hizmetine sunmak. O nedenle işimize devam ediyoruz" diye konuştu. 

Mustafa Gümüş ise Türkiye'nin en önemli projelerinden birinde çalıştıklarını vurgulayarak, "Bunun için de ayrıca mutlu ve gururluyuz. Biz böyle önemli projelerde diğer tatil günlerinde de çalışmak isteriz. Çünkü bu projeler bizim için çocuklarımız için yapılıyor. Çalışırsak bir şey kaybetmeyiz. Aksine kazanırız. Bu nedenle bugün çalışıyoruz. Çalışmaktan da çok mutluyuz. Kesinlikle halimizden şikayetçi değiliz" ifadelerini kullandı.
banner5

Yorum Gönder

@name x