Ordu'da galericilere düzenleme
banner40

banner39

Ordu'da galericilere düzenleme

06 Ağustos 2018 Pazartesi 17:39

Altınordu Belediyesi Olağanüstü Meclis Toplantısı, Altınordu Belediye Meclis Salonu’nda yapıldı.

Ordu'da galericilere düzenleme
 Altınordu Belediyesi Olağanüstü Meclis Toplantısı, Altınordu Belediye Meclis Salonu’nda yapıldı.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya AK Parti, CHP ve MHP’li meclis üyeleri katıldı. 
Meclis toplantısı Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş'ın konuşmasıyla başladı.

Başkan Tekintaş, konuşmasında, Altınordu Belediyesi tarafından yapılan ve yapımı devam eden projeler hakkında meclis üyelerine bilgi verdi.

2014 yılından bu yana ilçe genelinde hummalı bir çalışma yürüttüklerini ifade eden Tekintaş, "2014 yılından bu yana Altınordu ilçemizde gece-gündüz demeden çalışma yürütüyoruz. Bu çerçevede 228 kilometre beton yol, 94 kilometre sıcak asfalt ve 38 kilometrelik yeni imar yolunu ilçemize kazandırdık." dedi. 

Yapılan konuşmanın ardından Altınordu Belediyesi Olağanüstü Meclis Toplantısı’nın gündem maddesi görüşüldü.

Şehir içerisinde hizmet veren galerici esnafının bir çatı altına toplanmasına imkan sunacak olan Galericiler Sitesi’nin yapımını kapsayan gündem maddesi gerçekleştirilen oylama sonucunda oy çokluğu ile kabul edildi.

Altınordu Belediye Meclisi tarafından kabul edilen ve Eskipazar Mahallesinde inşa edilecek olan içerisinde 62 iş yeri ve sosyal tesislerin bulunacağı Galericiler Sitesi ile ilgili açıklamalarda bulunan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, yıllardır beklenen bir çalışmayı hayata geçireceklerini söyledi.

Altınordu Belediyesi Olağanüstü Meclis Toplantısı müdürlüklerden gelen gündem maddelerinin oylanması ve görüşlerin dile getirilmesinin ardından sona erdi. 


AA
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x