Milli Eğitim Müdürü Aktaş için veda yemeği düzenlendi
banner40

banner39

Milli Eğitim Müdürü Aktaş için veda yemeği düzenlendi

25 Ocak 2014 Cumartesi 15:20

Trabzon Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Gümüşhane Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş için veda yemeği düzenlendi.

Milli Eğitim Müdürü Aktaş için veda yemeği düzenlendi
Fevzi Ataç Öğretmenevinde düzenlenen yemeğe, Vali Yusuf Mayda, Vali Yardımcıları Cahit Karatepe ile Meral Uçar, Milli Eğitim Müdürlüğü şube müdürleri, ilçe milli eğitim müdürleri ile diğer kurum müdürleri katıldı.
Vali Mayda, burada yaptığı konuşmada, birlikte iki yıl çalıştığı Aktaş'ın adı gibi "Hızır" olduğunu belirterek, "Çalışmalarındaki ciddiyeti, tevazu ve gayreti her türlü takdirin üstündedir. Bu yönüyle herkese örnek teşkil etmiştir. Öncesinden devraldığı eğitim başarı çıtasını devam ettirmiştir.Yolu açık olsun diyoruz. Aynı şekilde gittiği yerde de başarılı olmasını temenni ediyorum. Kendisine yeni görev yerinde başarılar diliyorum" dedi.  

Aktaş ise görevi boyunca başarısızlık varsa kendisinin, başarı var ise ekip çalışmasının eseri olduğunu ifade ederek, "Bizden önce burada birileri vardı ve bizden sonra da olmaya devam edecektir. Bu süreçte kalbini kırdığım bir arkadaşımız varsa haklarını bana helal etmelerini istiyorum. Benden yana helal olsun. Gümüşhane'de yaptığımız hizmetlerde sayın Valimizin desteklerini gördük. Kendisine şükranlarımı arz ediyorum" diye konuştu.

Vali Mayda, Aktaş'a hediye ve plaket verdi.
banner5

Yorum Gönder

@name x