Milletvekili Karadeniz'den yaralı askere ziyaret
banner40

banner39

Milletvekili Karadeniz'den yaralı askere ziyaret

27 Şubat 2018 Salı 09:21

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatı'nda yaralanan Uzman Piyade Çavuş Recep Karakolcu'yu evinde ziyaret etti.

Milletvekili Karadeniz'den yaralı askere ziyaret
  CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatı'nda yaralanan Uzman Piyade Çavuş  Recep Karakolcu'yu evinde ziyaret etti. 

Karakolcu'ya geçmiş olsun dileklerini ileten Karadeniz, ülkeyi tehdit eden terör unsurlarının yurt içi ve dışında temizlenmesi gerektiğini söyledi. 

Ülkenin bütünlüğü için şehit olan askerlere Allah'tan rahmet dileyen Karadeniz, şöyle konuştu:

"Terörden kim besleniyor, medet umuyorsa bize bu acılar yaşatanlara, içeriden ve dışarıdan destek verenlere lanet olsun diyorum. Şu an askerimizi moralli ve sağlıklı gördüğüm için çok mutluyum. Burada öğrendik ki askerimiz nişanlıymış, davet ederlerse memnuniyetle nikah şahidi olmak istiyorum. Ülkemiz siz kahraman askerlerimiz sayesinde sonsuza kadar yaşayacak. Sizlerin teröristlere karşı fedakarca verdiğiniz mücadele sayesinde vatandaşlarımız rahat uyuyor, sizlere minnettarız. Bundan sonra bir tek askerimizin bile burnu kanamadan memlekete dönmesini diliyorum. Bir kez daha geçmiş olsun.." 

Karakolcu da Karadeniz'e ziyaretinden dolayı teşekkür etti. 


AA
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x