Milletvekili Candan'dan ziyaret
banner40

banner39

Milletvekili Candan'dan ziyaret

03 Şubat 2014 Pazartesi 13:32

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, Karadeniz Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Timur Özgen'i ziyaret etti.

Milletvekili Candan'dan ziyaret
Candan, ziyarette yaptığı konuşmada, Kdz. Ereğli ilçe merkezi ve belde adaylarının genel merkez tarafından açıklanmasının ardından yeni bir sürecin başladığını söyledi.
Kdz. Ereğli'de yıllardır kavga ve çekişmeler yaşandığını, ilçenin bu yüzden huzursuz olduğunu ifade eden Candan, "Yıllardır süren bu kavga ve çekişmelerin sona erip kentin huzura kavuşması gerekir. Seçim sürecinde bazı sıkıntılar illaki olacaktır ama şunu temin ediyoruz ki biz burada huzurun sağlanması için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz" dedi.

İlçe Emniyet Müdürü Özgen de seçim sürecinin demokratik ortamda sağlanıp herhangi bir kaza olmadan seçimi sonuçlandırmanın görevleri olduğunu belirterek, "Gerekli tedbirleri alıyoruz. Alınan kararları biz de Ereğli'de en uygun etkin şekilde uygularız. Planlarımızı yaptık. İnşallah güzel bir seçim olur" diye konuştu. 

Bu arada, ziyaret dolayısı ile Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan ve basın mensuplarının emniyet müdürlüklerine girişini yeniden düzenleyen genelgeden sonra basın mensupları, ilk defa müdürlük içinden fotoğraf ve görüntü alınmasına izin verildi. 

AA
banner5

Yorum Gönder

@name x