MHP'den Tokatspor'a ziyaret
banner40

banner39

MHP'den Tokatspor'a ziyaret

31 Aralık 2013 Salı 17:14

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tokat Belediye Başkan adayı Hüseyin Erkan İkikat, Tokatspor Kulübü Başkanı Emin Yılar'ı ziyaret etti.

MHP'den Tokatspor'a ziyaret
Ziyarette konuşan İkikat, belediye başkanlığı süreci içerisinde Tokatspor ile her an yan yana olacaklarını, güç vermeye çalışacaklarını söyledi.
Sporun barış ve güzelliği temsil ettiğini belirten İkikat , "Bir şehrin ekonomisi ne kadar güçlüyse sporu da o derece daha yüksek seviyelere çıkıyor. Bu anlamda inşallah biz de halkımızın teveccühü belediye başkanı seçilirsek projelerimiz arasında Tokatspor da olacak. Gaziosmanpaşa Bulvarı’nda bildiğimiz gibi ücretli park uygulaması yapıldı ve bu uygulamadan belediyeye gelir elde ediliyor. Tokatspor’u iyi bir gelire kavuşturmak adına bu geliri Tokatspor’a yönlendirmeyi düşünüyoruz. Bu bizim için büyük bir görev" dedi.

İkikat, Ankara veya yakın şehirlerdeki deplasmanlarda Tokatspor’un en az iki deplasmanının masraflarını karşılayacağının sözünü verdi.

Yılar ise "Biz Tokatspor olarak parti ve taraf tutma şansımız asla olamaz. Biz her zaman Tokat'a bir çivi fazla çakanın, hizmet edenin, Tokatspor'un daha fazla yanında olanın biz de yanında oluruz. Umuyorum ki Erkan bey de bu çıkmış olduğu yolda hayırlısıyla muvaffak olur. Muvaffak olduktan sonra da Tokatspor'un belediye arasında hiçbir sorun yaşamayacağımıza inanıyorum. Desteklerinden dolayı kendilerini teşekkür ediyoruz. İnşallah yerel seçimlerde Tokatspor'umuz ve şehrimiz için hayırlı olan durum ne ise o olur" diye konuştu.

Yılar, İkikat'a ziyaretleri anısına Tokatspor forması hediye etti.

AA
banner5

Yorum Gönder

@name x