Marmara'ya kar geliyor!
banner40

banner39

Marmara'ya kar geliyor!

20 Ekim 2014 Pazartesi 10:39

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'ne göre, hava sıcaklığının kuzey kesimlerde ilk başta artması, perşembe gününden itibaren ise kar yağışı gelmesi bekleniyor.

Marmara'ya kar geliyor!
Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü, ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu, Güneydoğu Anadolu'nun doğusunu yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
YARIN HAVA SICAKLIĞI YÜKSELİYOR

Bu akşam ve yarın akşam Marmara Bölgesi'nde yer yer sis ve pus etkili olacak. Bu sis ve pus sıcak havanın gelmekte olduğunu işaret ediyor ve yarın hava sıcaklıklarının biraz yükselmesi bekleniyor. Fakat gece sıcaklık iyice düştüğü için gece ile gündüz arasındaki sıcaklık farkı daha da artacak. Dolayısıyla rüzgarlar çok kuvvetli esmeyecek.

MARMARA BÖLGESİ'NDE PERŞEMBE'DEN SONRA KAR YAĞABİLİR

Ama bu çok uzun sürmeyecek ve kuzeyden gelen çok soğuk hava etkisi Balkanlardan ülkemize doğru gelecek.

Çarşamba günü ülkemize gelecek olan bu soğuk hava ile birlikte kuvvetli bir karayel gelecek. Bu karayel ülkenin batı bölgelerindeki ve Marmara Bölgesi'ndeki hava sıcaklıklarını hızla düşürecek. Bu düşüş Marmara Bölgesi'nde perşembe gecesinden sonra cuma ve cumartesi günleri karla karışık yağmur ve bölgenin yüksek kesimlerinde de kar yağışı görülebilir.

haberler.com
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x