Maçka turizm vadisi olacak!
banner40

banner39

Maçka turizm vadisi olacak!

05 Şubat 2014 Çarşamba 17:07

Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu: "Maçka'yı turizm vadisi yapacağız"

Maçka turizm vadisi olacak!
Trabzon Belediye Başkanı, AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Maçka ilçesini ziyaret ederek,  AK Parti Maçka Belediye Başkan Adayı Koray Koçhan, AK Parti İlçe Başkanı Sedat Kongur, belde belediye başkanları, muhtarlar, iş adamaları, esnaf ve çok sayıda partili ile yemekte bir araya geldi.
Gümrükçüoğlu, burada yaptığı konuşmada, CHP'yi ve CHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Volkan Canalioğlu'nu eleştirerek, "Halkı kandırmaya çalışmayın, bu halk zannettiğiniz gibi saf ve unutkan değil" dedi.

Maçka'da turizmi geliştirmeyi amaçladıklarını da söyleyen Gümrükçüoğlu, şöyle konuştu:

"Maçka’yı turizm vadisi yapacağız. Biz Maçka Vadisini turizm vadisi olarak geliştirme amacındayız. Sümela ve yukarıya doğru Çakırgöl’e kadar devletin ve milletin imkanları ile bir büyük turizm yolu yaptırmaktayız. En geç bu yazın sonuna kadar bu yolumuz tamamlanmış olacaktır. Ardından Çakırgöl turizm tesislerinin adımı atılacaktır. Bütün bunların hazırlıklarını, şehrimizin bakanlığını yapmış olan milletvekilimiz Faruk Nafiz Özak çok önceden yapmıştır. Daha sonra Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızı yapmış olan Erdoğan Bayraktar ve milletvekillerimiz tüm bu yatırımların takibini yapmıştır. Bu yatırımlarla inşallah Maçka hak ettiği yere gelecektir"

Gümrükçüoğlu, partisinin Maçka Belediye Başkan Adayı Koçan'a da kefil olduğunu anlatarak, Koçhan'ın enerjisi ve dinamikliği ile Maçka’ya çok hizmetler yapacağını söyledi.

Koçan ve Gümrükçüoğlu daha sonra ilçedeki AK Parti Seçim İrtibat Bürosunu açtı.

AA
banner5

Yorum Gönder

@name x