Kurban Bayramı kutlanıyor
banner40

banner39

Kurban Bayramı kutlanıyor

12 Ağustos 2019 Pazartesi 13:26

Ordu'da Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.

Kurban Bayramı kutlanıyor

Altınordu Öğretmenevi'nde gerçekleştirilen törene, Vali Seddar Yavuz, AK Parti Ordu Milletvekilleri Şenel Yediyıldız ve Ergün Taşcı, AK Parti İstanbul Milletvekili İsmet Uçma, MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, ilçe belediye başkanları, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile diğer ilgililer ve vatandaşlar katıldı.

Vali Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Güler ve diğer protokol üyeleriyle bayramlaşmaya gelen misafirleri, Öğretmenevi'nin girişinde karşılayarak bayramlarını kutladı.  

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle devam eden programda konuşan Yavuz, "Ne mutlu ki yine mübarek bir bayrama Rabbimiz bizi kavuşturdu ve bayram sevincini hep beraber yaşıyoruz. Bayramlar malum olduğu üzere küskünlüklerin, dargınlıkların bir kenara bırakıldığı, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının pekiştiği ve yardımlaşma duygularının da en üst seviyeye çıktığı bir dönemdir." dedi.

İhtiyaç sahibi kişilere yönelik yapılan çalışmalara da değinen Yavuz, "Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla yardıma muhtaç yoksul kardeşlerimizin bayram sevincini yaşaması için Valiliğimizce her türlü tedbir alınmış olup, onların da en güzel şekilde bayram sevincini yaşaması konusundaki tedbirler uygulanmıştır." diye konuştu.

Milletvekilleri Yediyıldız, Taşcı, Uçma, Enginyurt ile Büyükşehir Belediye Başkanı Güler de birer konuşma yaparak, herkesin Kurban Bayramını tebrik etti.


AA
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x