Kredi Kartın Yoksa Bakkal Amca’n Var
banner40

banner39

Kredi Kartın Yoksa Bakkal Amca’n Var

19 Haziran 2015 Cuma 17:26

İstanbul Bakkallar Odası (İSTBAKO) bakkal esnafının tanıtımına katkıda bulunmak ve tüketiciyi bilinçlendirmek amacıyla yeni bir reklam kampanyası başlattı.

Kredi Kartın Yoksa Bakkal Amca’n Var
Foto galeriye git Kampanyada ; ‘ Kredi Kartın Yoksa Bakkal Amca’n Var , Sokağınız Aydınlık Çünkü Bakkalınız Açık , Abla Bir Süt Bir Ekmek Çırakla Yolda , Biz Pahalı Satmıyoruz Bizde 1 TL. , Onlarda 0,99 TL’  afişleriyle , 1 ay boyunca İstanbul sokaklarında olacak.  Aynı anda 200 otobüs ve metrobüste bulunan reklam afişleri tüketicinin ilgisini çekecek gibi görünüyor. 
Bakkal esnafının olduğu sokakta güvenliğin olduğuna , esnafın varlığının tüketici açısından ne kadar önemli olduğuna vurgu yapan afişler Ramazan ayı boyunca otobüslerde sergilenecek. 

İSTBAKO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail KESKİN , ‘ Bakkal esnafı gecenin ilerleyen saatlerinde olsa bile bir çok ürünü kapınıza kadar getirir. Halkımız için en erken biz açar en geç biz kapatırız. Zaman zaman emanetçi oluruz. Sokağınızdaki aydınlık oluruz.’

KESKİN , ‘ Esnafımızın sahadaki , toplumdaki yeri , önemi belli. Esnafımız ve geleceğimiz için elimizden gelen hizmetleri yapmaya gayret ediyoruz. Toplumu aydınlatmak için yeni bir çalışma başlattık. Biz bu çalışmayla vatandaşımıza birtakım değerlerimizi hatırlatmayı amaçladık. Bu çalışmadan umutluyuz. İnşallah tüketicimiz bizim mahalledeki , sokaktaki yerimizin farkına varır ve gereken değeri esnafına gösterir.’dedi. 







banner5

Yorum Gönder

@name x