Kongre 7 Mayıs' ta
banner40

banner39

Kongre 7 Mayıs' ta

12 Şubat 2016 Cuma 17:14

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nde Yeni Heyecan Başladı

Kongre 7 Mayıs' ta
 Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Turgut Özdemir 7 Mayıs' ta yapılacak olan kongrede aday olmayacağını açıklarken Gazeteciler Federasyonu ve Konfederasyondaki görevine devam edecek. Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı içinYusuf Turgut, Tahir Orman adaylıklarını açıkladılar. Nevzat Yılmaz ise aday adayı.
Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Turgut Özdemir başkanlığında olağan toplantısını yaptı.

 Toplantıda sarı basın kartlarını alarak üyelik hakkı elde edenlerin üyelikleri konuşularak kabul edildi. Ardından 2015 yılının başarırlı gazetecileri yarışmasının jürisinin oluşturulması için yönetim kurulu Turgut Özdemir’e yetki verdi. Ayrıca toplantıda her yıl verilen Ziyad Nemli büyük ödülü, jüri özel ödülü ve sanat ödülü ile ilgili olarak da fikir alışverişinde bulunuldu. Başkan Turgut Özdemir ve yönetim kurulu olağan kongresi de masaya yatırdı. Buna göre olağan kongrenin ilk toplantısı 30 Nisan 2016 Cumartesi, çoğunluk sağlanamazsa ikinci toplantısı da 7 Mayıs 2016 Cumartesi günü olarak belirlendi.  Bu arada, 2015 yılının başarılı gazetecileri ödül töreninin de Trabzon Gazetecileri Cemiyetinin kuruluş yıldönümü olan 5 Mayıs 2016 günü yapılması kararlaştırıldı. Toplantıda başkan Turgut Özdemir seçimlerde yeniden aday olmayacağını belirtirken, Karadeniz Gazeteciler Federasyonu başkanlığı görevi ile birlikte Türkiye Gazeteciler Konfederasyonundaki görevine devam edecek.

Adaylar Çalışıyor

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı için TAKA Gazetesi Yayın Yönetmeni Yusuf Turgut, TRT Haber Merkezinde Tahir Orhan ve Nevzat Yılmaz adaylıklarını açıkladılar. Turgut, Gazeteciler Cemiyetinde  8 yıldır Başkan yardımcısı ve son 3 yıldır da Başkan vekili.

Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x