Keskin' den Taka' ya Hizmet Plaketi
banner40

banner39

Keskin' den Taka' ya Hizmet Plaketi

03 Ağustos 2015 Pazartesi 09:36

İstanbul Bakkallar Odası Başkanı İsmail Keskin TAKA Gazetesini ziyaret etti ve Gazetenin Bölgesel ve Marmara’daki yayınlarından ötürü Yayın Yönetmeni Yusuf Turgut’a plaket takdim etti.

Keskin' den Taka' ya Hizmet Plaketi
Keskin, ziyaret sırasında yaptığı konuşmasında, ‘TAKA Gazetesi kurulduğu günden itibaren Yayın Yönetmeni Hemşehrimiz Sayın Yusuf Turgut ve Arsin temsilcisi Recep Alioğlu’nun da hassasiyetleri ile birlikte hem şahsıma hem de Yönettiğim İstanbul Bakkallar odasına ve Arsin Dernekler Federasyonuna büyük katkı verdi. Bu katkı bizi TAKA Gazetesi ile bir aile yaptı. Bu katkılarından dolayı hep teşekkür ettim. Ama bu kez teşekkürü bizzat bir plaketle gerçekleştirmeyi uygun buldum. Bu vesile ile bir kez daha teşekkür ediyorum’ dedi.

TAKA Gazetesi Yayın Yönetmeni Yusuf Turgut ise plaketi aldıktan sonra yaptığı konuşmasında, ‘Sayın Keskin Arsin ilçesinin bağrından çıkmış 15 milyonluk metropolde Bakkallar Odası Başkanı olmuş ve Arsin Dernekler Federasyonunu kurmuş bir değer. Bu nezaketinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Arsin’de eğitime yaptığı katkılara bizzat şahit olan bir kardeşiyim. Önümüzdeki günlerde gideceği kutsal topraklardaki hac farizasının kendisine ve milletimize hayırlar getirmesini diliyor ve teşekkür ediyorum’ dedi. Keskin Arsinspor Başkanı Yaşar Küçük’ü de ziyaret ederek yeni sezon için kombinelerden satın aldı.

Taka
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x