Kdz. Ereğli'deki bağ evi cinayeti
banner40

banner39

Kdz. Ereğli'deki bağ evi cinayeti

12 Haziran 2014 Perşembe 10:33

Karadeniz Ereğli ilçesinde ormanda elleri kesik halde cesedi bulunan kız ile erkek arkadaşı olduğu öne sürülen taksicinin bıçaklanarak öldürülmesine ilişkin tutuklanan zanlının babası tahliye edildi.

Kdz. Ereğli'deki bağ evi cinayeti
Zonguldak 1. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuklu sanıklar Deniz ile babası Ali Boyraz'ın yanı sıra taraf avukatları ve yakınları katıldı.
Duruşmara söz alan tanıklardan Emre P, kendisinin olaya şahit olmadığını belirterek, "Olay günü köpeğimi gezdirmek için bağ evinin yaklaşık 500 metre aşağısında olan yere gitmiştim. Orada bir kadın sesinin 'Bırak beni' diye bağırdığını duydum. Fakat ben merak etmediğim için gidip bakmadım. Daha sonra gece saatlerinde ticari bir aracın bağ evinden aşağıya doğru gittiğini gördüm" diye konuştu.

Tanık Murat Emre D. ise olaydan bir hafta önce sanık Deniz Boyraz taksi durağında karşılaştığını anlatarak, "Kendisiyle konuşurken bana 'Murat'la, Gizem arasında bir ilişki olduğunu öğrendiğini ve Murat'a gidip zorla senet imzalattıracağını' söyledi. Ben de bunun yanlış olduğunu anlattım" dedi.

Tanıkların dinlenilmesinin ardından söz alan Murat Erdoğan'ın annesi müşteki Durdane Erdoğan, sanıklardan Ali Boyraz'a dönerek, "Ben anayım, benim canım yandı, asıl ben öldüm, utanmadan birde konuşuyor" diye tepki gösterdi.

Sanıklardan Deniz Boyraz'ın tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme, sanığın babası Ali Boyraz'ın da tahliyesine karar verdi.

Gizem Tunç'un babası Mehmet Yunus Tunç, adliye çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, Ali Boyraz hakkında verilen kararı doğru bulmadıklarını ifade ederek, karara itiraz edeceklerini söyledi.
banner5

Yorum Gönder

@name x