Karadeniz Şahlanır
banner40

banner39

Karadeniz Şahlanır

01 Temmuz 2019 Pazartesi 12:03

Samsun-Sarp demiryolu projesi hayata geçmeli

Karadeniz Şahlanır
 Rize Ardeşen TSO Başkanı İsmail Kuyumcu, “Samsun-Sarp Demiryolu Projesinin hayata geçmesi için elimizden geleni yapmalıyız. Hem havaalanı, hem de demiryolu ağıyla Doğu Karadeniz turizmi ve ticaretine sınıf atlatabiliriz” dedi. 
Ardeşen TSO Başkanı İsmail Kuyumcu, Bölge turizmi ve ticaretinin gelişimi, değişimi ve yükselişi için ulaşım araçlarının önemine dikkat ederek, "Rize-Artvin bölgesine hizmet edecek olan havaalanının 29 ekim 2020'de açılması planlanmaktadır. 

Bunu bölge halkı olarak birlik ve beraberlik içerisinde talep ederek, elde etmeyi başardık. 

Havaalanının konusu gündeme getirildiği dönemde herkesin ve her kesimin büyük desteğini almıştı.Şimdi önümüzdeki en önemli konulardan birisi de samsun-sarp demiryolu projesi. bu projenin de hayata geçmesi için elimizden geleni yapmalıyız. Hem havaalanı, hem de demiryolu ağıyla doğu Karadeniz turizmi ve ticaretine sınıf atlatabiliriz. o açıdan aynı birlik ve beraberliği bu konu üzerinde de sağlamamız gerekmektedir." dedi. 

Kuyumcu ayrıca, bölge ticaret ve sanayi odaları ile bu konu hakkında önemli enerji harcadıklarını ifade ederek, "Müşterek toplantılarımızda bu konuyu enine boyuna konuşuyor, birlik ve beraberlik içerisinde hareket ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Taka
 
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x