Karabük'te yaya köprüsü açılışı
banner40

banner39

Karabük'te yaya köprüsü açılışı

29 Nisan 2016 Cuma 09:12

Karabük Belediyesi tarafından Kayabaşı ve Hürriyet mahalleleri arasına yaptırılan yaya köprüsü, törenle açıldı.

Karabük'te yaya köprüsü açılışı
 Karabük Belediyesi tarafından Kayabaşı ve Hürriyet mahalleleri arasına yaptırılan yaya köprüsü, törenle açıldı.
Açılış töreninde konuşan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, amaçlarının Karabük'e yeni bir kimlik katmak ve yaşanabilir bir kent olma yolunda çalışmak olduğunu söyledi.

Vaat etmiş oldukları büyük hizmetlerin inşaatlarının devam ettiğini dile getiren Belediye Başkanı Vergili, "İnşallah bu yıl sonuna kadar 5000 Evler ile Safranbolu'yu bağlayan köprünün açılışını hep birlikte yapacağız. Yıl sonundan sonra spor vadisinin yapımına başlayacağız. 100. Yıl Mahallesi'ndeki Yaşam Kompleksi bitmek üzere. Görev süremiz içerisinde buradaki gibi en az 5 köprü yapacağız. İşimiz, bir tarafı yıkıp öbür tarafı mağdur etmek değil. Eğer bir yer yıkılıyorsa oradaki vatandaşlarımızın da menfaatini en iyi şekilde korumak." diye konuştu.

Vergili, çok büyük projelerinin olduğunu ve bütün kaynaklarının da hazır olduğunu belirtti.

Vergili, şunları kaydetti:

"Devlet Demir Yolları arazileri belediyeye devredilerek, kente yeni bir cadde, sokak ve yeni yaşam alanları sağlanacak. Karabük'te bu programı gerçekleştirebilirsek, ikinci bir boyut daha değiştirecek. Hemen aynı şekilde Kent Meydanının yanındaki valilik binasıyla ilgili programımızı yaptık. Çok yakında valilik, Yeşil Mahalle'deki bizden önce belediye başkanı arkadaşımızın yaptırmış olduğu belediye binasına taşınacak. Valilik binasının olduğu yere de kente yakışır şekilde Karabük'ün merkez camisini yapacağız. Bununla ilgili bütün anlaşmalarımız tamamlandı."

Konuşmaların ardından yaya köprüsünün kurdelesi kesildi. 

AA
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x