Karabük İstanbul'da tanıtılacak
banner40

banner39

Karabük İstanbul'da tanıtılacak

14 Ocak 2014 Salı 10:20

Karabük Valisi İzzettin Küçük, İstanbul'da önce EMİTT sonra da Karabük Tanıtım Günleri ile illerinin tanıtımını yapacaklarını bildirdi.

Karabük İstanbul'da tanıtılacak
Karabük Valisi İzzettin Küçük, İstanbul'da önce Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMİTT)  sonra da "Karabük Tanıtım Günleri" ile illerinin tanıtımını yapacaklarını bildirdi.
Küçük, İstanbul'da yapılacak her iki etkinlik için kentteki sivil toplum örgütü başkanları ve ilgili kurum müdürleri ile yaptığı top, Karabük'ün ülke gündemine oturacağını söyledi.

Etkinliklerin Karabük'ün tanıtımı açısından oldukça verimli geçeceğini düşündüklerini anlatan Küçük, "Karabük ve Safranbolu'dan bu tanıtım günlerine katılacak olan ve orada stant açacak olan esnaflarımızdan, hiçbir suretle yer ve stant ücreti almayacağız. Ancak esnaflarımız tanıtım günlerinin yapılacağı yere materyallerinin ve ürünlerinin taşınması işi ile görevlendirecekleri personellerin her türlü giderlerini kendileri karşılayacaklar. Biz sadece yer temini konusunda yardımcı olacağız" diye konuştu.

Yerel seçimlere doğru

MHP Karabük İl Başkanı Metin Demirel, parti olarak birlik ve beraberlik yemeği düzenlediklerini ve yemek sayesinde yerel seçim öncesinde kaynaşma imkanı bulduklarını söyledi.

Karabük'te belediyecilik anlamında yaptıklarını halkın gördüğünü ve takdir ettiğini vurgulayan Demirel, "2009 seçimlerinde ortaya koyulan başarıyı bu seçimlerde de konulacaktır. Halkımız bizim belediyecilik anlayışımız ve başarımızla tanıştı. Karabük halkı belediye başkanımız Rafet Vergili'nin hizmetlerinden memnun. Ortaya koyduğu projelerini takdir ediyor. Bizde teşkilat olarak kendisine her zaman destek veriyoruz. İl merkezinde gösterilen başarını ilçelerimize de yaymak için çalışıyoruz" ifadelerine yer verdi.

Karabük Belediye Başkanı Vergili:

Karabük Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan adayı Rafet Vergili,  Karabük'te belediyecilik anlamında hayal olarak görülen bir çok projeye imza attıklarını bildirdi.

Vergili, gazetecilere yaptığı açıklamada, belediye çalışmalarına hiç bir zaman siyaseti bulaştırmadığını ve bundan sonrada bulaştırmayacaklarını kaydetti.

Karabük için çok önemli projeler hazırladıklarını belirten Vergili, şöyle devam etti:

"Belediye başkanı seçilmeden önce hazırladığım ve halkımıza söz verdiğim bütün projelerimizi gerçekleştirdik. Bir kaç projemizde devam ediyor. Onlarda kısa sürede tamamlanacak. Yeni dönemde yeniden başkan seçildiğim zaman yine halkımızın önüne yapacağım diyerek koyduğum bütün projelerimi yapacağım. Hepsinin alt yapısı hazır. Kaynak sıkıntımız yok. Bize halkımızın duaları yetiyor
banner5

Yorum Gönder

@name x