“İZZET BAYSAL CADDESİ’Nİ VE 2 MEYDANIMIZI BOLU’YA YAKIŞIR HALE GETİRDİK”
banner40

banner39

“İZZET BAYSAL CADDESİ’Nİ VE 2 MEYDANIMIZI BOLU’YA YAKIŞIR HALE GETİRDİK”

06 Şubat 2024 Salı 11:20

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 5 yıllık görev süresinde İzzet Baysal Caddesi, Kent Meydanı ve Demokrasi Meydanını yenilediklerini söyledi. Özcan çalışmalara ilişkin, “80 milyon TL’ye yakın bir yatırımla Bolu’muzun kalbi İzzet Baysal Caddesi’ni ve 2 büyük meydanımızı Bolu’ya yakışır, modern bir kimliğe kavuşturduk.” diye konuştu.

“İZZET BAYSAL CADDESİ’Nİ VE 2 MEYDANIMIZI BOLU’YA YAKIŞIR HALE GETİRDİK”
Bolu Belediyesi 5 yıl içinde birçok soruna el attı. Uzun yıllardır bakımsız kalan İzzet Baysal Caddesi, Demokrasi Meydanı (belediye önü) ve Kent Meydanı, Başkan Özcan öncülüğündeki çalışmalarla yenilenerek modern bir kimliğe kavuşturuldu.

Belediye önü beton yığını olmaktan çıktı

Bu kapsamda geçmişte adeta beton yığını olan Demokrasi Meydanı; kapsamlı çalışmayla hem yeşillendirildi hem de eskiye göre çok daha güzel çok daha modern bir görünüme kavuşturuldu.

Kent Meydanı’na renk geldi

Valilik çevresi olan Kent Meydanı ise baştan aşağı yenilendi. Meydanda görüntü kirliliğine neden olan sahne kaldırıldı, revize çalışmalarıyla plak taşları, oturma grupları ve havuz yenilendi. Renkli ışık tünelleri ve modern ışıklandırma sistemleriyle donatılan Kent Meydanı, Bolu’ya yakışır bir kimliğe kavuşturuldu.

İzzet Baysal Caddesi ışıl ışıl oldu

Bolu Belediyesi İzzet Baysal Caddesi’ni de modern ve ışıl ışıl hale getirdi. Caddenin zemininde yaşanan sorunlar çözüldü, ayrıca tasarruflu ve modern elektrik direkleriyle donatılarak, ışıl ışıl hale getirildi. İzzet Baysal Caddesi’ndeki çalışmalar bununla da sınırlı kalmadı ve caddeye çıkan ara sokakların yol, kaldırım ve ışıklandırma sistemleri de tamamen yenilendi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, İzzet Baysal Caddesi’nin, Demokrasi Meydanı’nın ve Kent Meydanı’nın artık daha modern olduğunu söyledi. Çalışmalara ilişkin konuşan Özcan, “5 yılda Bolumuz çok değişti, çok güzelleşti. 80 milyon TL’ye yakın bir yatırımla Bolu’muzun kalbi İzzet Baysal Caddesi’ni ve 2 büyük meydanımızı Bolu’ya yakışır, modern bir kimliğe kavuşturduk. Bu değişimi Bolulular ve Bolu’ya dışarıdan gelenler çok net bir şekilde görebiliyorlar.” diye konuştu.
Bolu Belediyesi
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x