İstanbul'da üst geçit çöktü!
banner40

banner39

İstanbul'da üst geçit çöktü!

03 Eylül 2014 Çarşamba 11:02

İstanbul’un Avcılar ilçesinde E-5 üzerinde bulunan bir üst geçit çöktü. Olayda yaralananlar olduğu öğrenildi.

İstanbul'da üst geçit çöktü!
Avcılar ilçesinde E-5 karayolu üzerinde bulunan bir üst geçit çöktü.

İlk belirlemelere göre; AVM karşısında olan üst geçidin çökmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybetti. Olayda bazı kişiler de yaralandı.

Üst geçitten geçmekte olan bazı kişiler, aşağıya düştü. Yoldan geçen bazı araçlar da üst geçidin altında kaldı.

Olayın ardından bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Üst geçidin, yakıt tankerinin çarpması sonucu çöktüğü ifade ediliyor.

Kaza nedeniyle E-5 karayolu iki yönlü olarak trafiğe kapatıldı.

'METROBÜSÜN 5 METRE ÖNÜNDE OLDU'


Bölgede işyeri bulunan Armağan Akgün, NTV’nin canlı yayınında olay anlarını anlattı.

Büyük bir gürültüyle dışarıya çıktıklarını ifade eden Akgün, şöyle konuştu: “Dışarıya çıktığımızda üstgeçidin yerinde olmadığını gördük. Metrobüsün 5 metre önünde oldu. Üzerine düşse daha büyük bir facia yaşanırdı. Büyük bir şok yaşadık. İnsanlar metrobüsten indi."

Üst geçitte daha önce de kaza yaşandığını dile getiren Akgün, “1-1.5 sene önce benzer bir olay yaşandı ama o zaman yıkılmamıştı. Tamir edilmişti” dedi.

Ekiplerin trafik nedeniyle olay yerine çok zor ulaştığını kaydeden Armağan Akgün, “Bayağı bir yaralı var ama sayısını bilmiyorum” diye konuştu.

Görgü tanığı Akgün, kazanın ucuz atlatıldığını belirterek, “Akaryakıt tankeri olduğu belli değil, beton mikserine benziyor. Yangın çıkartacak bir pozisyon olmadı. Ucuz atlatıldı. Sıkışık bir trafikte olsa ölü sayısı fazla olurdu” diye konuştu.

Bir diğer görgü tanığı olan Tolga Deniz, olay sırasında aracıyla seyir halinde olduğunu belirterek, “Tanker üst geçit ayağına çarptı. Enkaz kaldırıldı” şeklinde konuştu.




BELEDİYE BAŞKANI'NDAN VATANDAŞLARA ÇAĞRI


Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli, beton mikserinin üst geçide çarptığını ifade ederek, “Maalesef iki kaybımız var, iki de yaralımız var” diye konuştu.

Benli, “Yaralıların durumunu tam olarak söylemek mümkün değil. Hastaneye intikal ettiğim de kesin bilgiyi almış olacağım” dedi.

Enkaz kaldırma çalışmalarının sürdüğünü dile getiren Toprak, “Vatandaşlarımızın E-5’i kullanmamasını istiyoruz. Trafiğin açık olmasını istiyoruz” dedi.



kaynak: ntvmsnbc
banner5

Yorum Gönder

@name x