Halk oylamasına doğru
banner40

banner39

Halk oylamasına doğru

23 Mart 2017 Perşembe 15:28

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu ilçesi Sırrıpaşa Caddesi’ndeki esnafları ziyaret etti.

Halk oylamasına doğru
 Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, "16 Nisan'a kadar dur durak bilmeden çalışmaya devam edeceğiz." dedi.
Altınordu ilçesi Sırrıpaşa Caddesi’ndeki esnafları tek tek ziyaret eden ve vatandaşlarla buluşan Yılmaz, 16 Nisan'da yapılacak referandum için vatandaşlardan "evet" oyu istedi. 

Yılmaz, ziyaretleri sırasında yaptığı açıklamada, "16 Nisan'da güçlü bir 'evet' için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bugün Sırrıpaşa Caddes'’nde esnaf ve vatandaşlarımızla buluşup, güçlü ve büyük Türkiye için 'evet' sözü aldık. Altınordulu kardeşlerimiz, bizleri her zamanki gibi sevgi ve muhabbetle karşıladı. 16 Nisan'a kadar dur durak bilmeden çalışmaya devam edeceğiz. Ziyaretlerimiz sırasında gördük ki Ordulu kardeşlerimiz kararını vermiş. 16 Nisan'da Türkiye'nin gücüne güç katacaklar." dedi.

Milletin 16 Nisan halk oylamasının önemini çok iyi bildiğini ifade eden Yılmaz, "Ziyaretlerimizde güzel sohbetler yapıyoruz. Hemşehrilerimizin anayasa değişikliği için evet dediğini görmekten mutlu oluyoruz. Mevcut sistem artık dünyadaki ve ülkemizdeki gelişmeleri karşılamıyor. Türkiye, 94 yılda 65 hükümetle tanıştı. Hükümetlerin ömrü yaklaşık 1,5 yıl. Evet oylarıyla Türkiye'nin önü açılacak. Türkiye adeta şaha kalkacak. Kalkınan ve refah içinde büyüyen bir ülke olma yolunda emin adımlarla ilerleyecek." diye konuştu. 


AA
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x