Güney Bölgesi Okul Sporları Fikstürü çekildi
banner40

banner39

Güney Bölgesi Okul Sporları Fikstürü çekildi

06 Kasım 2018 Salı 15:50

Güney Bölgesi Okul Sporları Fikstürü çekilişi Havza'da yapıldı. Samsun İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Celalettin Sula, fikstür çekim töreninde yaptığı konuşmada, bu yıl yapılacak uygulama ile tüm okul sporları müsabakalarının Havza'da yapılacağını belirtti.

Güney Bölgesi Okul Sporları Fikstürü çekildi
 Güney Bölgesi Okul Sporları Fikstürü çekilişi Havza'da yapıldı. 

Okul Sporları Koordinatör İlçesi olarak belirlenen Havza'da, Güney Bölgesi Okul Sporları Fikstürü çekildi. 

Havza Gençlik Merkezinde yapılan fikstür çekimiyle Havza, Kavak, Ladik, Vezirköprü ve Asarcık'tan, basketbol, futbol, futsal, hentbol ve voleybol branşlarında müsabakalara katılacak okulların rakipleri belirlendi.

Samsun İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Celalettin Sula, fikstür çekim töreninde yaptığı konuşmada, bu yıl yapılacak uygulama ile tüm okul sporları müsabakalarının Havza'da yapılacağını belirtti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürü İbrahim Irmak ise Havza'nın ulaşım kolaylığı ve sahip olduğu altyapıyla okul sporlarının koordinatör ilçesi olarak seçildiğine işaret ederek, "Havza hem ulaşım hem de fizik imkanları ile 5 ilçemize hizmet edebilecek kapasitede. Okul sporları müsabakalarına katılacak tüm okullarımıza şimdiden başarılar dilerim." dedi. 

Sportif Müsabakalar Bölge Koordinatörü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cafer Uzun da müsabakaların 12 Kasım tarihinde başlayacağını belirterek, "Müsabakalara ev sahipliği yapmak bizleri mutlu edecek." diye konuştu. 

Fikstür çekimine Havza İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Sağlam ve diğer ilçelerden temsilciler de katıldı. 


AA
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x